Eve Online > Dyskusje ogólne

Smack na localu a petycje

<< < (2/5) > >>

gosti:
Musicie ich naprawde nie lubic, skoro piszecie petycje o takie cos.

kot znikot:
Ja tam lubie sobie z Ruskimi pogadac w ich jezyku, oczywiscie na zasadzie ctrl wklej, bo cyrylicy nie kumam ani w zab, mimo wysilkow mojej pani rusycystki z podstawowki. Dobrze wiem, ze ich to denerwuje, ale o ile ktos sie nie ociera o jakies wulgaryzmy i chamskie odzywki na tle narodowosciowym, to czemu nie? Co w tym zlego, ze goscie skampieni na stacji z nudow otworza Babelfisha, i sobie pogadaja jakies bzdury na lokalu, jezeli nikogo to nie obraza? Irytowanie wroga to element wojny psychologicznej, tylko trzeba to robic z klasa, z wyczuciem, koles ktory napisal "polskie swinie" w pelni zasluzyl na przerwe od gry, tzn osobiscie bym to olal, ale jezeli komus chcialo sie napisac petycje, to jestem w stanie zrozumiec jego punkt widzenia - sa rozne poziomy patriotyzmu :) Natomiast nikt mi nie zabroni blablabla na lokalu, i sojusze,ktore nie pozwalaja swoim czlonkom na jakiekolwiek interakcje z innymi graczami ta droga uwazam za dretwe, jest to fajny element rozgrywki tylko trzeba miec umiar

Melisanda Armida:

--- Cytat: kot znikot w Wrzesień 26, 2009, 10:29:43 ---... Natomiast nikt mi nie zabroni blablabla na lokalu, i sojusze,ktore nie pozwalaja swoim czlonkom na jakiekolwiek interakcje z innymi graczami ta droga uwazam za dretwe, jest to fajny element rozgrywki tylko trzeba miec umiar

--- Koniec cytatu ---
A C0ven zabrania, ale ja i tak sobie pogadam tylko nie oficjalnie:P

Sotharr:

--- Cytat: Deaell Portt w Wrzesień 26, 2009, 09:09:59 ---A co ma flotowy kanal do locala Oo ?Poza tym co innego w swoim gronie sobie zarty robic, a co innego ublizac innej narodowosci w ich jezyku bo kampia cie w stacji. Jak zobaczysz na localu smackujacych c0venowcow to zachecam cie do wysylania petycji.

--- Koniec cytatu ---

Przypomnij mi, jak to było, gdy obrażaliście Rumunów, i co wtedy wypisywałeś na niniejszym forum.  ::)

Mikker:

--- Cytat: Sotharr w Wrzesień 26, 2009, 13:16:34 ---Przypomnij mi, jak to było, gdy obrażaliście Rumunów, i co wtedy wypisywałeś na niniejszym forum.  ::)

--- Koniec cytatu ---
Hah jak nie pamietasz calej sytuacci  sotharr i wogole nie byles w temacie jak widac to prosze cie nie generalizuj i nie wypowiadaj sie na temat dawno zakopany.

Tak se wspomne ze gadanie na forach na tematy kto kogo mocniej smackuje na localu kompletnie nie maja sensu ze wzgledu na to ze kazda strona zawsze ta "sluszna i jedynie prawdziwa"   ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej