Eve Online > Dyskusje ogólne
Smack na localu a petycje
kavar_:
--- Cytat: Aizhen w Wrzesień 26, 2009, 14:38:29 ---gość coś napisał na lokalu - pewnie nie mając do końca pojęcia co pisze, a Ty wysyłasz petycje co CCP bo twoje "ego" "duma narodowa" została straszliwie nadszarpnięta, no i jeszcze "szybko napisze o tym na forum"
nie wiem kto tak naprawdę wygląda głupio, czy ten koleś czy Ty...
ps. nie popieram tego co napisał, ale trochę luzu i dystansu....
--- Koniec cytatu ---
Robisz burze, w szklance wody.
Nikt, nikomu nie nadszarpnal dumy narodowej.
Mysle, ze nie trudno sie domyslic, ze Dea wzial cala sprawe, nie na powaznie.
Maila z przeprosinami, dostal po tym, jak napisal na localu, ze poszla petycja i szczerze mowiac, watpie ze tak na prawde, ja wyslal.
Trzeba przyznac, ze pod tym wzgledem, bylo o wiele zabawniej, niz z goonami.
Najwieksza beke mialem z goscia, ktory po kilku godzinach w skampionej stacji, zaczal wklejac tresc, z google translatora oraz mini-slownika turystycznego, w stylu : "kielbasa wiejska" i "ktorędy na dworzec" ;]
-
Mikker, no moglbys juz w koncu wrocic :laugh: >:D
Val Heru:
--- Cytat: kava w Wrzesień 26, 2009, 17:14:28 ---Mysle, ze nie trudno sie domyslic, ze Dea wzial cala sprawe, nie na powaznie.
Maila z przeprosinami, dostal po tym, jak napisal na localu, ze poszla petycja i szczerze mowiac, watpie ze tak na prawde, ja wyslal.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Deaell Portt w Wrzesień 26, 2009, 14:30:05 ---Za kazdym razem 10 petycji wysylam z usmiechem na papie.
--- Koniec cytatu ---
ustalcie wersje ;D
Sotharr:
--- Cytat: Deaell Portt w Wrzesień 26, 2009, 14:30:05 ---Eee, nie bardzo wiem o czym mowisz? Jezeli masz jakies logi z takiego zdarzenia zostana w pelni wyciagniete konsekewncje z wykopaniem z c0ven wlacznie.
--- Koniec cytatu ---
No chyba że stwierdzisz, iż C0ven jest oczerniany, natomiast BUFU to jest naprawdę okropne, tak jak wtedy to zrobiłeś. O0 :2funny:
Deaell Portt:
--- Cytat: Sotharr w Wrzesień 26, 2009, 18:16:26 ---No chyba że stwierdzisz, iż C0ven jest oczerniany, natomiast BUFU to jest naprawdę okropne, tak jak wtedy to zrobiłeś. O0 :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Nie mam pojecia o czym mowisz, ale zaczynasz mnie denerwowac. Najpierw twierdzisz, ze KTOS z c0ven na forum cos zle o rumunach pisal, teraz sie dowalasz, ze cos pisalem o BUFU na forum. Wiec moze sie zdecyduj o co ci chodzi i wklej cytaty. Bo jak narazie to rzucasz oskarzenia na lewo i prawo, ale nic z tego nie wynika.
Mikker:
Chodzi mu zapewne o sytuacje z Leguena Romana gdzies na poczatku roku a ze ma niezbyt dobra pamiec i informacje z trzeciej reki to rzuca dziwne zarzuty ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej