Eve Online > Dyskusje ogólne

Zaawansowana nauka taktyki - szukam corporacji

<< < (6/9) > >>

Goomich:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 17, 2009, 15:19:06 ---ale przyznaj że takich starć jest mało i raczej jako funopy dla doświadczonych graczy a nie codzieność dla dobrych FC. I jeśli już to raczej takie gangi widuje się zdecydowanie częściej w lowsecu a nie 0.0

--- Koniec cytatu ---

LolKIA do nas lata tak jak ci z kolumny US, a wczoraj w OAQY rozpiżdżylimy flotę jak kolumna THEM.  >:D

TTesla:

--- Cytuj ---a że tak się zapytam co w tym widzicie śmiesznego? Szkolenia Agony są na naprawde niezłym poziomie
--- Koniec cytatu ---

Śmiem przeczyć. Powiedz mi, czego można się nauczyć w 30-50 osobowym blobie, latając po okolicy i strzelając do przypadkowych pilotów? jak ostatnim razem były jakieś szkolenia agony w gw, w ciągu godziny lotów zestrzelili może pięć cruzów.
Zdolności poszczególnych pilotów określiłbym jako średnie. Trochę czasu agony spędziło w gw i jak Cię widzą tak Cię piszą.
Jeżeli miałbym porównywać lokalnych pvperów, Electusi przebijają Agony o rząd wielkości i mam do nich dużo większy szacunek.
Nie uważam siebie za jakiegoś uber pvpera, i jak każdy młody pilot popełniam błędy - choć już nie podręcznikowe, natomiast nie ogłaszam wszem i wobec, że w 10 godzin uczynie z kerbira wymiatacza pvp i tym bardziej nie wołam za to kasy.

Co do gangów t1 jest wręcz przeciwnie. W bardzo wielu przypadkach to gang t2 boi się zaatakować w obawie przed utratą swoich lśniących haców za dwieście baniek, więc albo atakują mając duża przewagę liczebną, albo grają w waiting game.

Straszny:
LOL.. czyli dwa latania latania w gangach t2 na darmo.. nie wiedziałem co trace ze moge stabberem zasuwać  :2funny: :2funny: :2funny:

wejdzcie na dowolny KB dużego sojuszu i o czym mowa wogole. Każdy lubi się pobawić Rupturem czy Hurricanem, nawet mimo 40 czy 60 mln SP, ale fun to nie codzienne PVP.

W T1 na codzień to lata się na funopy albo w biednych sojuszach z lowseca. Ewentualnie GS, ale to akurat ze względu na specyficzny styl gry ;)

Voulture:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 18, 2009, 08:27:07 ---wejdzcie na dowolny KB dużego sojuszu i o czym mowa wogole. Każdy lubi się pobawić Rupturem czy Hurricanem, nawet mimo 40 czy 60 mln SP, ale fun to nie codzienne PVP.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 18, 2009, 08:27:07 --- Każdy lubi się pobawić Rupturem czy Hurricanem, nawet mimo 40 czy 60 mln SP, ale fun to nie codzienne PVP.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 18, 2009, 08:27:07 --- fun to nie codzienne PVP.
--- Koniec cytatu ---
::)

Luisa:
To pvp już się nie robi dla radochy ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej