Eve Online > Dyskusje ogólne
Zaawansowana nauka taktyki - szukam corporacji
TTesla:
--- Cytuj ---Agony prowadzi szkolenia pvp / fc za ISK
--- Koniec cytatu ---
Proszę mnie nie rozśmieszać!
Wracając do tematu.
Podejrzewam, że OP nie miał na myśli wielkich aliansowych flot, a raczej małych (<20) roamow po okolicy.
Praktyka to jedyna droga do sukcesu. Na początek zbierz około 10 osób którzy Ciebie dobrze znają i wybaczą błędy, preferowane są cruzy rupture/thorax i ze dwa bbki + cep
Koszt takiej floty jest relatywnie niski, a potrafi nasmrodzić.
Okropniak:
--- Cytat: Squig w Wrzesień 16, 2009, 12:11:58 ---Agony prowadzi szkolenia pvp / fc za ISK
--- Koniec cytatu ---
No to jest mocne :D :D :D
Straszny:
a że tak się zapytam co w tym widzicie śmiesznego? Szkolenia Agony są na naprawde niezłym poziomie. Jak rozumiem wasze nieprawdopobnie wielkie doświadczenie w pvp i FCowaniu pozwala Wam pośmiać się z sojuszu który potrafi samodzielnie walczyć i bawić się w każdym miejscu 0.0 w EVE.
btw: imo prowadzenie małego gangu kruzów T1 na ogół ogranicza "pvp" do poszukiwania 1 frajera na pasku albo tegoż frajera skaczącego przez brame bez scouta. Bo przecież do żadnej walki, nawet z 2-3 t2 taki gang nie stanie. Tak zaczynający FC uczy się tylko ciągle spieprzać i czasem zblobować, a zupełnie nie o to chodzi.
MMoroz:
--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 17, 2009, 14:31:27 ---...
btw: imo prowadzenie małego gangu kruzów T1 na ogół ogranicza "pvp" do poszukiwania 1 frajera na pasku albo tegoż frajera skaczącego przez brame bez scouta. Bo przecież do żadnej walki, nawet z 2-3 t2 taki gang nie stanie. Tak zaczynający FC uczy się tylko ciągle spieprzać i czasem zblobować, a zupełnie nie o to chodzi.
--- Koniec cytatu ---
http://bydi.griefwatch.net/?p=engagement&kill=44738
rokh spierniczyl na koncowce, da sie i jest fajnie po ostatnich zmianach w kosztach rigow jest jeszcze lepiej. Trzeba tylko wiedziec co i jak, nie bede cie specjalnie przekoonywal bo ja lubie ze wieszksoc eve tak uwaza - przynajmniej mi targety nie spierniczaja jak nas zobacza a potem jest za pozno.
Straszny:
ale przyznaj że takich starć jest mało i raczej jako funopy dla doświadczonych graczy a nie codzieność dla dobrych FC. I jeśli już to raczej takie gangi widuje się zdecydowanie częściej w lowsecu a nie 0.0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej