Eve Online > Dyskusje ogólne
"Tylko polak tak potrafi..."
Carnuss:
--- Cytat: Mario_S0L w Sierpień 30, 2009, 21:38:34 ---I znów nie czytacie. Czy ja napisałem że nie padł ofiarą?
Napisałem przecież że wszystko ok, tak?
Chyba nie czaicie że my tu ciągle nawijamy o charakterze człowieka a nie o tym że go zabił, patrz pow. mój post i przeczytaj jeszcze raz dokładnie.
--- Koniec cytatu ---
Nie wyciągaj wniosków na temat Jego charakteru na podstawie gry, gdzie ludzie moga byc kim chcą. To jest TYLKO gra, gdzie podstęp jest na porządku dziennym :D
Gregorius:
--- Cytat: Mario_S0L w Sierpień 30, 2009, 21:31:31 --- Jak villq pisał. Tu chodziło raczej o charakter człowieka. Sam LoveKebab określił, że nie będzie świnia i nie rozwali go po czym go rozwala.
Spoko ludzie w grze mogą robić co chcą, spx, nikt nie mówi że On nie mógł tego zrobić.
Ale zaprzeczając pewnej obietnicy pokazał iż nie jest godny zaufania tzn zachował się w sposób chamski.
--- Koniec cytatu ---
A jak goonsi mówią, że przyjmą korpa do sojuszu i im nawet rzeczy przewiozą, to też są chamscy ?
Na moje oko, to i tak kebik dawał wyraźne znaki, że ma na was chrapkę. This is 0.0. Serious business, right ?
Zajebongo temat, jedziemy dalej!!
"Wania, przynoś wungiel, będziem palić"
Ellaine:
Nikt normalny nie ufa dwa razy w to co ludzie mówią na localu i podobnych kanałach w 0.0. To jest jak gadanie w pokerze granym towarzysko - 3/4 to blef. Ludzie mówią czasem (rzadko, bo i tak nikt w to nie wierzy) "pomóż mi w misji", "nie zaatakuję cię", "ja tu tylko racę", "chyba jesteśmy plusami", "chodź na pojedynek" - wszystko to na 25% prawda, na 75% pułapka. Niektórzy raz w życiu Evkowym w to wierzą, i to jest OK, nauka ostrożności musi się odbyć tak albo inaczej. Jeśli grasz tak jak trzeba, zaliczasz ten etap w Caracalu a nie Nighthawku :)
LoveKebab:
zapomnialem dodac ze robili X-Type'owy plex wiec bardziej polecialem na kase niz na killa :D :D
no powiedzialem ze nie bede swinia i ze go nie zabije, nie powiedzialem ze nie bede swinia i nie przejme plexu, po dobroci pewnie by nie wyszli ;(
pamietam czasy gdy sie nawijalo do kolecia na privie zeby pomogl w misji swoim golemem czy CNRem tylko po to zeby go zabic w safespocie altem z wardec'iem :) ahh to byly czasy ...
btw - ktos z 3miasta na piwo ? :D
ARooCK:
Widzę się stworzyła ładna dyskusja. To może ja zabiorę głos bo to ja wczoraj wtopiłem.
Po pierwsze nie mam pojęcia czemu ma służyć ta dyskusja i czemu LoveKebab zaczął ją wczoraj na polishu, a dzisiaj kontynuuje tutaj.
Przedstawię zaistniałą sytuacje z mojej strony i mam nadzieje że to wam wystarczy i skończy się ta głupia dyskusja.
Lovekebaba znałem spotykając go czasem w tenal racąc, czasem z nim gadałem. W końcu zaproponowałem zaproszenie na mój prywatny kanał, mając nadzieje, że uszanuje to że mu zaufałem( Co podkreślam było dużym błędem z mojej strony ). Wszystko było spoko do czasu gdy gościu zaczął się kręcić w systemie. No i niestety ja jak głupi ciągle myślałem, że gościu tylko się bawi( jak to sam powiedział). No i przeliczyłem się. To wszystko. Gdybym mu nie zaufał nie dałbym się złapać i nie byłoby tematu :)
Mam gdzieś to że straciłem comanda lol.
Mam nadzieje, że rozwiałem wszelkie wątpliwości. Choć pewnie i tak zaraz będzie kolejne 20 odpowiedzi.
A ze stwierdzeniem Villqa że "tylko polak tak potrafi" się zgadzam. Sami wiecie jak jest. Swój swojemu nóż w plecy wbija niestety często. Może rzeczywiście przesadzone w tej sprawie ale...
Wczoraj mi rozwalili comanda dzisiaj już zapomniałem nawet o tym więc dajcie sobie ludzie spokój.
Killem jak dla mnie nie ma co się ekscytować.
Chciałem zauważyć, że log z kanału "kerbirnia" został dodany niezgodnie z regulaminem. Kanał ten jest prywatny, a lovekebab nie ma już do niego dostępu. Proszę moderatorów o zajęcie się tym.
Pozdrawiam!
ARooCK
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej