Eve Online > Dyskusje ogólne
"Tylko polak tak potrafi..."
Val Heru:
--- Cytat: Mario_S0L w Sierpień 30, 2009, 21:31:31 ---Chciałbym uprzejmie poinformować iż szanowni panowie udzielający się w tym wątku też nie czytają ze zrozumieniem. Chciałbym stanąć po stronie villqa.
Sama sytuacja to że gostek zabił swojego wroga to jest normalne dla tej gry, ale tu nie chodzi wcale o to. Jak villq pisał. Tu chodziło raczej o charakter człowieka. Sam LoveKebab określił, że nie będzie świnia i nie rozwali go po czym go rozwala.
Spoko ludzie w grze mogą robić co chcą, spx, nikt nie mówi że On nie mógł tego zrobić.
Ale zaprzeczając pewnej obietnicy pokazał iż nie jest godny zaufania tzn zachował się w sposób hamski.
--- Koniec cytatu ---
Ty tak poważnie? :D
Carnuss:
--- Cytat: Mario_S0L w Sierpień 30, 2009, 21:31:31 ---Chciałbym uprzejmie poinformować iż szanowni panowie udzielający się w tym wątku też nie czytają ze zrozumieniem. Chciałbym stanąć po stronie villqa.
Sama sytuacja to że gostek zabił swojego wroga to jest normalne dla tej gry, ale tu nie chodzi wcale o to. Jak villq pisał. Tu chodziło raczej o charakter człowieka. Sam LoveKebab określił, że nie będzie świnia i nie rozwali go po czym go rozwala.
Spoko ludzie w grze mogą robić co chcą, spx, nikt nie mówi że On nie mógł tego zrobić.
Ale zaprzeczając pewnej obietnicy pokazał iż nie jest godny zaufania tzn zachował się w sposób chamski.
--- Koniec cytatu ---
Bo jesteś z Jego (bylego od wczoraj) korpa?
--- Cytat: Val Heru w Sierpień 30, 2009, 21:33:47 ---Ty tak poważnie? :D
--- Koniec cytatu ---
Mario_S0L:
--- Cytat: Loc0 w Sierpień 30, 2009, 21:32:41 ---Potrzebujesz, potrzebujesz tylko jeszcze nie wiesz dlaczego :D nic to nastepnym razem moze mi sie poszczesci i spotkam was na farmieniu :D. Czy ja gdzies napisalem o jakimkolwiek statku? Ohh haiii tu ziemia o/.
MARIO!! neutrale nie sa godni zaufania - tego wlasnie ucza w UA miedzy innymi :). Twoj kolega padl ofiara ... pirata (ejj LK piracisz cos czy tylko ziomali z mf w balona robisz?).
--- Koniec cytatu ---
I znów nie czytacie. Czy ja napisałem że nie padł ofiarą?
Napisałem przecież że wszystko ok, tak?
Chyba nie czaicie że my tu ciągle nawijamy o charakterze człowieka a nie o tym że go zabił, patrz pow. mój post i przeczytaj jeszcze raz dokładnie.
Vic Brunner:
nie Mario.. Villq wybiegł ponad dyskusję o charakterze LoveKobeba - ta akcja dla niego to powód do generalizowania Polaków, Serbów czy Rosjan, oceniania czlonow Centrali, itd..
i tego się przynajmniej ja czepiam.
Sotharr:
--- Cytat: Mario_S0L w Sierpień 30, 2009, 21:38:34 ---Chyba nie czaicie że my tu ciągle nawijamy o charakterze człowieka a nie o tym że go zabił, patrz pow. mój post i przeczytaj jeszcze raz dokładnie.
--- Koniec cytatu ---
Ale co to ma wspólnego z Polakami? Inne nacje nie kłamią i nie łamią obietnic w Eve czy może nie zabijają farmiących neutrali?
Neutrale są od tego, żeby im ściemniać i ich zabijać. A jeśli później ronią takie słodkie kerbirskie łzy jak Villq, to jest to tym bardziej satysfakcjonujące. >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej