Eve Online > Dyskusje ogólne

"Tylko polak tak potrafi..."

<< < (11/17) > >>

Colonel:
...jakie to szczescie ze ów Pan ( v ) nie dostal sie w łapska naszej ekipy...
pewnie teraz ccp rozpatrywaloby petycje o zbanowanie sprawcow  >:D

LoveKebab:

--- Cytat: ARooCK w Sierpień 30, 2009, 22:25:21 ---
--- Koniec cytatu ---

wiesz, ze znajomymi nie raz sie pralem i statki wtapialem i byla kupa smiechu a nie lament ;) i jakos nadal mi ufaja (chyba)

wiesz, to ze siedzielismy na jednym kanale nic nie znaczy - pogadac zawsze mozna ^^ a MOWILEM ze lece za wami, zaatakowalem was vagasem i odlecialem tylko dlatego ze bym nie zabil was z falconem (za czesto jammy nie wchodzily) :P
mh jest -5, robiliscie plex, ja sobie lubie pozabijac czasem (lub potracic statki - bywa) i mam z tego frajde

swoja droga po fakcie stales 20 minut dominixem w safespocie a nie w posie i w kazdej chwili mozna bylo cie wyskanowac ale juz mi sie nawet nie chcialo skanowac 2gi raz ...

tak czy siak, ja mialem fun - nie wiem jak ty ale widze ze skoro sie nie przejmujesz lossem to luz ;]

moge wrocic na ten wasz kanal ? poplexujemy razem :)

Ian666:

--- Cytat: Villq w Sierpień 30, 2009, 14:16:45 ---Dokładnie tylko polak tak potrafi... zapomniałes powiedzieć że latałes pewnie z 15 minut po tym pleksie po czym stwierdziłeś żę nie jesteś świnia i nie będziesz nas bił po czym przyleciałeś nyxem i nabiłeś sobie solo kila i stwierdziłeś że Ci kazali...

--- Koniec cytatu ---

heh wzruszające

nigdy nie graliście w piłkę nożną z kolegami w drużynie przeciwnej? widać nie, skoro robicie taką mega dramę, w dodatku o wirtualny statek który z definicji tak naprawdę nie istnieje

dziadek mówił że gdy długo nie ma wojny to się ludziom we łbach przewraca, i miał racje

Crux:

--- Cytat: Villq w Sierpień 30, 2009, 21:29:05 ---Nie potrzebuje wizyty w jakiść unseen academy XD, ciekawe czego mogą mnie tam nauczyć :2funny:
--- Koniec cytatu ---
:knuppel2:

Carnuss:

--- Cytat: LoveKebab w Sierpień 30, 2009, 22:18:44 ---zapomnialem dodac ze robili X-Type'owy plex wiec bardziej polecialem na kase niz na killa :D :D

--- Koniec cytatu ---

FTR - Coś fajnego wypadło z tego plexa??  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej