Eve Online > Dyskusje ogólne

"Tylko polak tak potrafi..."

<< < (8/17) > >>

Vic Brunner:
i co z tego, ze jest... jest to powód dla Ciebie do generalizowania zachowań całego narodu jak to zrobiłeś kilka postów wczesniej?

Villq:
Nie potrzebuje wizyty w jakiść unseen academy XD, ciekawe czego mogą mnie tam nauczyć :2funny: Po raz drugi musze powiedzieć bo znowu nie czytałeś ze zrozumieniem. Czy ja straciłem statek? XD BRAAAAWOO pan  Loc0 nie umie czytać

Kalressin:
Po przeczytaniu tego tematu juz nigdy nie zaufam minusowi z locala.....  :'(

Mario_S0L:
Chciałbym uprzejmie poinformować iż szanowni panowie udzielający się w tym wątku też nie czytają ze zrozumieniem. Chciałbym stanąć po stronie villqa.
Sama sytuacja to że gostek zabił swojego wroga to jest normalne dla tej gry, ale tu nie chodzi wcale o to. Jak villq pisał. Tu chodziło raczej o charakter człowieka. Sam LoveKebab określił, że nie będzie świnia i nie rozwali go po czym go rozwala.
Spoko ludzie w grze mogą robić co chcą, spx, nikt nie mówi że On nie mógł tego zrobić.
Ale zaprzeczając pewnej obietnicy pokazał iż nie jest godny zaufania tzn zachował się w sposób chamski.

Loc0:
Potrzebujesz, potrzebujesz tylko jeszcze nie wiesz dlaczego :D nic to nastepnym razem moze mi sie poszczesci i spotkam was na farmieniu :D. Czy ja gdzies napisalem o jakimkolwiek statku? Ohh haiii tu ziemia o/.
MARIO!! neutrale nie sa godni zaufania - tego wlasnie ucza w UA miedzy innymi :). Twoj kolega padl ofiara ... pirata (ejj LK piracisz cos czy tylko ziomali z mf w balona robisz?).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej