Eve Online > Dyskusje ogólne

"Tylko polak tak potrafi..."

<< < (7/17) > >>

Vic Brunner:
ahahahahaha... jak czytam tego Villq to brzuch mnie boli ze smiechu.. płacz bo go Polak ubił po pogadance i zrollowaniu :P co jest dla niego powodem do wyciągania wniosków o chamstwie naszej nacji, etc.. robienie z igły wideł, dopisywanie sobie ideologii co by tylko na frajera za bardzo nie wyjść.. no ludzie.........
 To, że rozmawiam tym samy jezykiem z kims na localu nie daje mi czy komukolwiek immunitetu, nie wiem skąd u niektórych jakieś z tylca wzięte poczucie "lojalności narodowej" - bo gada tym samym jezykiem to już jestesmy ziomy i trzymamy się razem...
 :2funny: :2funny:

red na lokalu ==> :knuppel2: nie ważne co mówi i pisze :)

Loc0:
Nie sluchaj Vica TO KERBIR I FARMER!! on nawet do neutrali strzela i dzieki mojej wypowiedzi uniknales chytrasnej pulapki. Nalezy sie 10m za pomoc ziomowi :D

Villq:
Widzę niestety więszość osób z forum nie potrafi czytać ze zrozumieniem... przykre ale prawdziwe. Jeżeli gość po napisaniu że nie będzie świnia i nie będzie strzelał, po pół godziny jednak się rozmyśla i strzela "bo mu kazali" a później pisze na forum że dawał nam szanse i ostrzegał to to nie jest chamskie? A czy mi ktoś rozwalił statek? NIE. Nieważne kto by tak napisał, polak, chińczyk.. co za różnica? Ale widzę że większość osób uważa to za bardzo fair i sama by tak zrobiła

Skeer:
O jezu, co za dyskusja....  :uglystupid2:

*Skeer Ollani wyciąga colę, popcorn i rozkoszuje się wątkiem

Loc0:
To jest zle, wredne i niewlasciwe  :( LK powinien dostac bana w eve imo :(.
Polecam wizyte w Unseen Academy w celu nabycia wlasciwych odruchow koniecznych do przezycia w 0.0 -> 1.0 :D
Widzisz?? Skeer byl w UA i teraz sie smieje - znaczy ze cos ominales w swoim szkoleniu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej