Eve Online > Dyskusje ogólne
"Tylko polak tak potrafi..."
Gregorius:
Myślę, że tutaj raczej chodzi o poziom wypowiedzi.
A o internet bushido topic już był gdzieś wcześniej.
Xarthias:
--- Cytat: Villq w Sierpień 30, 2009, 20:52:53 ---Jeżeli uważasz że porównywanie centrali do polisha jest chamskie to jakie Ty masz zdanie o POLAKCH? Co z Ciebie za patriota? Tutaj może są inni ludzie niż na polishu?
--- Koniec cytatu ---
A co ma piernik do wiatraka?
Jaki z Ciebie patriota wyzywający rodaków od "polaczków"? O ile oczywiście patriotyzm ma cokolwiek z tym wspólnego?
Co do polisha.
Jak powiedziałeś, wśród każdej nacji jest pewien odsetek "czarnych owiec", trolli i innych, nie bójmy się tego tak nazwać, chamów. Polish jest miejscem, gdzie odsetek tego typu ludzi jest wyjątkowo wysoki, ponadto brak moderacji zachęca wręcz do takich, a nie innych zachowań. Stąd taka właśnie opinia o tym kanale. Mam nadzieję, że w związku z planowanymi przez CCP zmianami, także ten kanał stanie się cywilizowanym miejscem reprezentującym większość naszej społeczności, a nie tylko tych najgłośniejszych i najbardziej chamskich.
I tak, uważam, że na Centrali są inni ludzie niż na polishu. Inni, nie znaczy lepsi. Ale na pewno nieco grzeczniejsi, bo czują przysłowiowy bat na dupą (czyt. moderatorzy czuwają).
Villq:
A ja uważam że na polishu są dokładnie tacy sami ludzie jak na cantrali tylko tutaj się chamują bo wiedzą że moga dostać bana i są moderowani. Nie jestem patriotą. Ale jak chcesz to sobie uważaj że jesteś na elitarnym lepszym forum z filtrem chamstwa.
Zsur1aM:
Niestety kanal "Polish" in-game to dno, stale miejsce zamieszkania roznego typu trolli i centrum grupy samouwielbienia, na centrali mozna przynajmniej czasem wymienic poglady czy trafic na jakas konstruktywna krytyke :coolsmiley: IMO.
--- Cytat: Villq w Sierpień 30, 2009, 20:52:53 ---Jeżeli uważasz że porównywanie centrali do polisha jest chamskie to jakie Ty masz zdanie o POLAKCH? Co z Ciebie za patriota? Tutaj może są inni ludzie niż na polishu?
--- Koniec cytatu ---
Coz z Ciebie za patriota skoro uwazasz ze wszyscy polacy sa beznadziejni i chamscy ? :2funny:
Co do sytuacji, raczej komiczna..
Byles w 0.0 ...check
Spotkales reda ...check
Red Cie zabil ...check
Co jest w tej sytuacji nienormalnego ?
Loc0:
--- Koniec cytatu ---
:2funny: :uglystupid2: Masz niepowtarzalna szanse zakonczyc osmieszanie sie wlasnie od tego momentu. Uczciwie ostrzegam Cie, ze polaczone sily KoalicjiPircakiej (nieformalna nazwa :)), Atlas, COW, GS, RAWR, CVA, -A-, C0ven i wielu innych aktualnie swietnie sie bawia twoim brakiem konsekwencji, pseudo patriotyzmem i urazona duma narodowa :D
Xart wlasnie przed chwila napisal, ze CENTRALA JEST INNA NIZ POLISH miedzy innymi dlatego, ze ludzie czuja bat nad dupa :D. Zachecam do czytania ze zrozumieniem o7.
ninja edit.
Taaa jestem na super elitarnym forum, ktore mam przyjemnosc moderowac. Dzieki temu forum mam dostep do najswierzszych informacji bez przekopywania sie przez CAOD i SCh. Moge powkurzac aktualne "+" i "-" bez logowania sie do gry >:D. Yayyy moge dostac ciasteczko?;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej