Eve Online > Dyskusje ogólne

"Tylko polak tak potrafi..."

<< < (5/17) > >>

Villq:
W eve grałem z wieloma osobami różnych narodowości i muszę przyznać że najbardziej chamscy i beznadziejni są polacy, ruscy i serbowie. To jest moje zdanie, możesz się z tym nie zgadzać. Oczywiście nie można polagać zawsze na stereotypach bo wśród innych narodowości zawsze też zdażają się czarne owce. To co zrobił pan kochający kebaby było po prostu chamskie.

PS. Może ktoś wreszcie zablokuje ten wątek bo zaczynam czuć się jak na polishu...

Ellaine:
Ale przecież Kebab nie był chamski. Nie powiedział niczego złego o twojej rodzinie, nie używał wulgarnych słów, nie zrobił niczego złośliwego. Latał sobie i zabił neutrala w 0.0. O co w ogóle chodzi?

Xarthias:
Chamskie jest mówienie o rosjanach per "ruscy". Narzekasz na chamstwo, a sam odzywasz się podobnie.

Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie zestrzelenie minusa to raczej norma niż chamstwo. Z zamieszczonych logów wynika, że Twój oponent nie smackował, ba, nawet Cię ostrzegł.
Chamskim to ja nazwałbym Twoje "polaczkowanie" itp.

Decydowanie czy wątek zostanie zamknięty czy nie, proszę zostaw nam, mkay? Co do czucia się jak na polishu. Cóż, zawsze jest wybór. Ja mam ten kanał zamknięty, Ty najwyraźniej nie, ale z Centralą zawsze możesz zrobić to samo co ja z Polishem. Nie wchodzić tu.
I prosiłbym o nieobrażanie Centrali takimi porównaniami, bo jest to cokolwiek nieuprzejme, żeby nie powiedzieć chamskie ;)

Internet spaceships - serious business? :P

Val Heru:
Wylatując poza highsec dostaje się ostrzeżenie że to bardzo niebezpieczne.

I
  I
 \/
sąsiad z dołu ma na bank arystokratyczne korzenie  :D

Villq:
Jeżeli uważasz że porównywanie centrali do polisha jest chamskie to jakie Ty masz zdanie o POLAKCH? Co z Ciebie za patriota? Tutaj może są inni ludzie niż na polishu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej