Forum Gry > Inne gry
Poszukuję ludzi do p&p RPG
KennethWolf:
--- Cytat: Doom w Wrzesień 04, 2009, 12:51:12 ---Jedyna rpg knajpa o której słyszałem jest albo była w Warszawie...
--- Koniec cytatu ---
W Łodzi mój znajomy miał udziały, knajpa niedaleko pietrkowskiej była, w podziemiu, jedna sala knajpiana jedna kafejki internetowej, jak robiliśmy zlot PBEMa Archipelag Mroku (chyba legenda internetowego RPGowania, powstał ponad 10 lat temu w świecie StarWars a my nadal gramy, ostatnio z nową energią, jak by ktoś chciał to zapraszam na PW!) to tam nocowaliśmy, mieli na ścianie wymalowany wielgachny wulkan z Trylogii Tolkiena (Orodruin chyba?!? ostatnio 3logie czytałem z 5 lat temu...). Do tego były na pewno knajpy RPGowe we Wrocku i w Jeleniej Górze chociaż takie mniej oficjalne bo mieliśmy umowę z właścicielami i ekipą pracującą że my siedzimy i dziwnie się zachowujemy a oni nam sprzedają ponadprzeciętne ilości piwa bez dodatku wody ;-)
Vic Brunner:
no w Wawie mamy paradox (nowy, lepszy :P) na szczęście... dzięki temu można zawsze ludzi znaleźć... mi na szczęście udaje się jeszcze w coś pograć czy poprowadzić.. fakt, że raz na dwa tygodnie, czasem trzy ale daje radę sie zebrać, chociaż już część mojej grupy to stateczni panowie z rodzinami hehehehehe
Ellaine:
Moja sytuacja RPGowa poprawiła się bardzo i udaje mi się prowadzić kampanię wampira nWoDowego (Wampir: Requiem). Potrzeba mi jeszcze jednego, w porywach 2 graczy (co da razem drużynę 3-4 osób). Gramy w piątkowe noce w Warszawie acz daleko od centrum. W ofercie miejsce do odespania, wino i grzanki :)
Xeovar:
Hmmmmm.... kurna wawa troche daleko... z której strony miasta, zachodniej może ? :D
Ellaine:
Wręcz odwrotnie - dokładnie wschodni kraniec, Stara Miłosna czyli dzielnica Wesołej.
Wychodzi okolo 40-50 minut autobusem (nie podmiejskim) i 15 do 90 minut samochodem zaleznie od czasu pory dnia od centrum do mnie.
Mozna dojechac latwo z centrum albo placu konstytucji, mozna tez dojechac pociagiem (nie podmiejskim) + 15 minut w autobusie ktory jezdzi z dworca w Wesołej do mnie co jakiejś 10-15 minut.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej