Forum Gry > Inne gry
Poszukuję ludzi do p&p RPG
Xeovar:
Zagrałbym w p&p rpg... czy naprawdę po 30ce tak ciężko znaleźć ekipę jak mi się wydaje :(
Wątek dla poszukujących partnerów do grania w "papierowe" RPG. X.
Doom:
--- Cytat: Xeovar w Sierpień 19, 2009, 16:44:59 ---Zagrałbym w p&p rpg... czy naprawdę po 30ce tak ciężko znaleźć ekipę jak mi się wydaje :(
--- Koniec cytatu ---
Zależy. Ja jako mg nie stosuję filtrów typu wiek płeć itp przy montowaniu ewentualnej nowej drużyny, w przypadku już istniejącej też, tyle że wchodzi jedna rzecz którą biorę pod uwagę - opinia reszty gangu o potencjalnym nowym graczu
Bana mają u mnie osoby z którymi już grałem prowadziłem im i o których wyrobiłem sobie opinię :knuppel2: w przypadku moich byłych mg tak nie robię bo jednak nie wiem jak grają
Sporo tez zależy od miejsca zamieszkania...
Blutbart:
@Xeovar: ja gram z osobnikami odpowiednio: 28lat, 24 lata, 20 lat i 19 lat (sam mam 36 lat i pewnie wkrótv=ce na niektóre sesje mój syn dołączy - lat 14 prawie), a mieszkam w miasteczku liczacym trochę ponad 30k mieszkańców.
P.S. Inna sprawa że status miejscowej legendy rpg i człowieka który ten rodzaj rozrywki tu upowszechnił też pomaga :D
Xeovar:
Czy któryś z Was mieszka blisko Poznania ? :) Albo ew Krakowa ...
Wiem, wiem, dziwne pytanie, ale mieszkam w Poznaniu a jestem z Krakowa więc tam relatywnie często bywam ... I jestem bardzo, bardzo wygłodzony rpga :P
ivil:
Ja mieszkam w szczecinie czyli w miare blisko poznania :P. Od jakiegos czasu mam ochote cos poprowadzic ale nie mam komu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej