Forum Gry > Inne gry

Poszukuję ludzi do p&p RPG

<< < (5/10) > >>

Soulless:
Gdynia, ogólnie trójmiasto bo dojechać mogę.
W sumie przymierzam się nieco do poprowadzneia Battlestar Galactica :)

Ronin:
z checia pogram z kims nowym, jak cos w trojmiescie bedzie organizowane to sie pisze.

Maver:

--- Cytat: Xeovar w Sierpień 19, 2009, 16:44:59 ---Zagrałbym w p&p rpg... czy naprawdę po 30ce tak ciężko znaleźć ekipę jak mi się wydaje  :(

Wątek dla poszukujących partnerów do grania w "papierowe" RPG. X.

--- Koniec cytatu ---

Dzieci, zony, kochanki, praca... To juz nie to samo co kiedys.
Nawet nie wiem gdzie mam moje kostki do Warhammera.

Troche szkoda, ale z drugiej strony teraz po zarwaniu nocy nad jakas przygoda dochodzil bym pewnie do siebie przez caly dzien. Dawniej wystarczyl lyk coli z rana i mozna bylo dalej funkcjonowac :)

A tak na marginesie, czy w Środziemiu w Krakowie (chyba tak sie ta knajpa nazywala) dalej czasem grywaja ludzie w RPG'i? Czy cos pomieszalem?

Doom:
Jedyna rpg knajpa o której słyszałem jest albo była w Warszawie...

Maver:
http://knajpy.krakow.pl/lokal/132

cyt.
"...Klimat tego miejsca sprzyja spotkaniom miłośników fantasy i wszelkich magicznych dyscyplin, co z resztą od czasu do czasu czynią zbierając się na prelekcjach i tajemnych zlotach. ..."

Z tego co pamietam znajomy kiedys tam chodzil z jakas paczka pic piwo i grac w p&p RPG.
Nie bylo to chyba jako tako wpisane w sama idee knajpy, ale "fani" spotykali sie raz na jakis czas zeby porzucac kostkami.

Nie wiem jak jest teraz, to bylo dobre pare lat temu.
Moze zrobila sie tam zwykla "dresiarnia", trzeba by sprawdzic :)

EDIT:
Bo doczytalem do konca.

"W każdy wtorek Plan Show godz.18.00, pokazy i nauka w planszówki, karciane i inne (więcej danych wieczory-gier@o2.pl). "

Czyli jednak dobrze mi sie wydawalo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej