Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Da TRI's in da Stain, yo!!! - battlereports

<< < (6/8) > >>

Totalizator:

--- Cytat: Zbulu w Lipiec 19, 2009, 11:27:52 ---Pilot Hela odskoczył na pierwszą planetę gdzie jeden w nas odpoczywał sobie w jaju po ciężkiej bitwie. Niestety nie mieliśmy wolnej dykty aby tam polecieć i zabąblować.

--- Koniec cytatu ---

To akurat nie było najmądrzejsze posunięcie w mojej karierze ale wskakując do systemu zapomniałem zbookmarkować posa  :uglystupid2: a gdybym wyskoczył prosto spod bramki musiałbym się pożegnać z 20 fighterami. Na całe moje szczęście zanim wylądowałem tam już był warpin na posie we fleet chacie więc wyszedłem cały. Poza tym niewiele mam do dodania, na posie wisiał jeszcze jeden avatar i bodaj erebus ale prawdopodobnie nie byłyby użyte przy masywnym blobie redów jaki leciał ze wszystkich kierunków, gdzieś tam niedaleko kręciła się też kia ale nie szło się z nimi skoordynować w żaden sposób i ostatecznie też nie wskoczyli.

SokoleOko:

--- Cytat: Ramdeon w Lipiec 19, 2009, 13:49:41 ---Zazwyczaj na roamach gram na maxdetalach i przy 50 statkach nie spada mi poniżej 30fps, niestety athlon 4800+ ma problemy z tyloma teksturami a jeszcze go nie podkręciłem  (trzeba się podkształcić) >:D

Wyłączenie efektów=restart Eve na co nie było czasu - capitale czekały  :D

Edit:
Żeby było śmieszniej przy frapsowaniu FPS wynosił 10-20 przy wszystkich bracket'ach.

--- Koniec cytatu ---

Baw się grafiką (kręć, wymień na mocniejszą), kręcenie procesora wiele nie pomoże. Dość powiedzieć, że u mnie przetaktowanie C2D z 2,4 na 4,0 GHz (czego żaden Athlon nie potrafi - przynajmniej nie na stockowym chłodzeniu) powoduje przyrost FPS-ów w grach o... 10%. Czyli nie tędy droga.

Może screena zrobilłeś przy lekkim przydechu  ^^

Shaila Er:
Mały update. Tri sprzedało domek letniskowy w stain i przeprowadziło się do stylowego zameczku w delve  ::)

Oxylan:

--- Cytat: Shaila Er w Lipiec 21, 2009, 00:00:33 ---Mały update. Tri sprzedało domek letniskowy w stain i przeprowadziło się do stylowego zameczku w delve  ::)

--- Koniec cytatu ---

GL O0

Venzon 2003:

--- Cytat: Shaila Er w Lipiec 21, 2009, 00:00:33 ---Mały update. Tri sprzedało domek letniskowy w stain i przeprowadziło się do stylowego zameczku w delve  ::)

--- Koniec cytatu ---

319?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej