Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Da TRI's in da Stain, yo!!! - battlereports
Shaila Er:
si
Val Heru:
http://triumvirate-alliance.com/?a=kill_related&kll_id=3810346
gf :knuppel2:
Doom:
Ładna zadyma. Kto tam w temacie nabijał się z tego korp maila w którym była mowa o spuszczeniu łomotu KIA? :P
silvia:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 19, 2009, 14:26:05 ---Baw się grafiką (kręć, wymień na mocniejszą), kręcenie procesora wiele nie pomoże. Dość powiedzieć, że u mnie przetaktowanie C2D z 2,4 na 4,0 GHz (czego żaden Athlon nie potrafi - przynajmniej nie na stockowym chłodzeniu) powoduje przyrost FPS-ów w grach o... 10%. Czyli nie tędy droga.
Może screena zrobilłeś przy lekkim przydechu ^^
--- Koniec cytatu ---
moze to jest spowodowane tym, ze procesor az tak duzo w tym aspekcie niema do gadania?
ja mam c2d e8400 na 3.61ghz. w crysisie na dx9, 1920*1200 uzycie procesora nieprzekracza 80%.
polecam ci porownac roznice w aplikacjach procesorowych (a nie gpu), np super pi.
zobaczysz jak duza jest roznica .
podkrecenie procesora bedzie mialo duzy wplyw na wydajnosc systemu podczas frapsowania, gdyz jest on aplikacja cpu, i niestety potrzebuje duzej mocy obliczeniowej do tego.
wartym jest takze podkrecenie ramu. roznice w odczycie i zapisie do pamieci sa astronomiczne! (przesadzam :P )
YANNICK:
TRI póki co opuściło Stain, ale to nie powód, żeby zaśmiecać wątek, a tym bardziej kręcić flame.
Nie, żebym był jakimś ich obrońcą, ale Tri wcale nie szuka słabszych przeciwników i nie unika walk. Przykład tutaj: LINK. Tym razem im nie poszło, ale jak to mawiają: dobra bitka nie jest zła. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej