Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Da TRI's in da Stain, yo!!! - battlereports
LoveKebab:
omnomnomnom plex, omnomnom... ;P
Zbulu:
Ciekawe rzeczy dzieją się w Stain i w okolicy.
O 20:40 PL zaczęliśmy form up na roama po okolicy. Wcześniej w 15 lataliśmy sobie po delve i period w reconach i hacach cr ale niestety nie było żadnych ciekawych celów.
Roam nie zapowiadał się zbyt ciekawie, na aliansowym w dużej mierze pustki (wiadomo, sobota), celów w stain i period tez jak na lekarstwo.
Wracając do domu z pierwszego roama minęliśmy ciężki gang bs rr + logistyki Tri, który poleciał do Period. O 21:05 ruszyliśmy z A4 w kierunku T-8. W gangu było ok 30 osób, w tym 12 hacy, 4 logistyki, 2 dykty, 1 jammer, reszta to drobnica. Na gacie T-8 w U2 udało nam się złapać i zgankować devotera tri - jak się później okazało leciał on za gangiem Tri - no ale cóż, przewidzieć złapania tytana nie mogliśmy.
Wskoczyliśmy do T-8 chwilkę postrzelaliśmy sie pod stacją ale Tri wystawiło carriery które reperowały statki pod stacją więc się z tamtąd zawinęliśmy i postanowiliśmy sie wybrać do period basis. Wskakując do VNPF na intelu padła wiadomość o stacklowanym przez Tri tytku w C3N. Wiele nie myslac ruszyliśmy w tamtym kierunku (i tak tam mieliśmy tam lecieć). Szybkie convo do CEO Tri, ustawiliśmy ich chwilowo na + . W międzyczasie urośliśmy do ponad 40 osób ale ok 10 było na dolocie.
2 tytany i matka były stacklowane w c3n na gate cx8. Po wskoku wrogie tytki mieliśmy właściwie na 0. Szybki align na planetę I i jechana po primary. Dykty dostały rozkaz bąblowania supercapsów. Jako, że dysponowaliśmy raczej lichym dpsem, skupiliśmy się na wrogiej flocie konwencjonalnej. Biliśmy wszystko co weszło w zasięg. Na gate zdropił jeszcze jeden MS (Hel) i carriery (4). Siły na gridzie były dość wyrównane, z jednej strony BSy KIA na long range i do tego trochę goonsow na cr, głownie w jakichś śmieciach.W końcu na grida wskoczyły ciężkie gangi rumunów i sysków, zaczęliśmy zyskiwać przewagę, niestety oba tytki i matka zdążyły odskoczyć.
Pilot Hela odskoczył na pierwszą planetę gdzie jeden w nas odpoczywał sobie w jaju po ciężkiej bitwie. Niestety nie mieliśmy wolnej dykty aby tam polecieć i zabąblować.
W międzyczasie nieco się rozciągneliśmy więc postanowiliśmy zrobic szybkiego rewarpa. Wróciliśmy na bramę na której zostały tylko 4 carriery goonów. Spadały dość szybko, przy okazji zabijaliśmy nierozważnych pilotów goons i KIA którzy pojedyńczo dropili na bramę. Były tez problemy ze standami - tri strzelało do nas, syski do tri, rumuni nawet do siebie samych ._. .
Ogólnie z nudnego roama wyszła super bitka, szkoda tych tytanów i matki ale cóż, może następnym razem. Trzeba się cieszyć z ubitych carrierow. Jak tylko wyskoczyliśmy z c3n Tri zostało zresetowane. Szkoda tracić takiego fajnego sparring partnera:)
Poniżej link do naszego killboarda. Zainteresowani sami poszukają sobie linków do innych KB :P .
http://kb.c0ven.pl/?a=kill_related&kll_id=55487
Raport w większości napisany przez Garona :) ja tylko nieco wy-edytowałem i co nieco dopisałem.
ramdeon:
C3N gate CX8-6K 19:49 ET (21:49 PL)
SokoleOko:
Na fotce "avg. fps - 2.2" :o
To normalne w takiej bitce, czy po prostu masz taki komputer? :coolsmiley:
ramdeon:
Zazwyczaj na roamach gram na maxdetalach i przy 50 statkach nie spada mi poniżej 30fps, niestety athlon 4800+ ma problemy z tyloma teksturami a jeszcze go nie podkręciłem (trzeba się podkształcić) >:D
Wyłączenie efektów=restart Eve na co nie było czasu - capitale czekały :D
Edit:
Żeby było śmieszniej przy frapsowaniu FPS wynosił 10-20 przy wszystkich bracket'ach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej