Eve Online > Dyskusje ogólne
Blobować czy nie blobować
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Czerwiec 27, 2009, 05:33:36 ---Ciezko cos innego robic kiedy kilka frytek goni hmm duzo hostow. Przynajmniej tak wygladalo moja ostatnia wycieczka do cva. Podroz powrotna do hiseka umilalo mojemu incususowi jakies 20+ battleshipow severeance na ogonie. Strach pomyslec co by sie dzialo gdybym byl cruzem. :2funny: O ile wiem reszta yarr wracajaca inna trasa odkryla podobne atrakcje.
--- Koniec cytatu ---
To był przypadek, CVA wybierała się gdzieś flotą, dokładnie to 3 takie floty wybrały się, ale w nieznanym mi kierunku.
W Provi nikt nie wyciąga BSów na gangi pirackie... chyba że masz takiego pecha i natkniesz się na taka flotę przypadkiem. Jeśli zbierze się flotka na łapanie gangu pirackiego to jest to ogólnie flotka z haców reconów, tudzież inszych dictorów... oczywiście spotkasz przypadkowych "przechodniów" w BC czy BS którzy dołączyli.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 27, 2009, 10:12:36 ---@CATfrcomCheshire
Nic osobistego, ale sorki...
Szczególnie że widziałem YARRów w akcji....prawde mówić nie widziałem bo chowali sie w cloakach i spamowali local... I zaznaczam że nie było żadnego bloba czy nawet zakichanej kampy na bramce.
Mówisz że każdy gra jak lubi i trzeba to uszanować, ale za chwilę nabijasz się z tych co grają inaczej niż ty to sobie wymyśliłeś. Gdzie konsekwencja?
Dla wiadomości co niektórych zarzucających mi prawiczkostwo - latam za takowymi po Provi od dłuższego czasu, latam i mam mało zestrzeleń, właśnie dlatego że za cholerę żaden nie chce się rzucić na mego Cursa czy pilgrima z wrzaskiem yarrrr!
http://vu-du.xt.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=2388
To że fit z końca pleców to już insza inszość ;)
--- Koniec cytatu ---
Spoko, ja sie nie obrazam. Nie wiem, moze wtedy byles w innej flocie, a moze na jakims innym intelu - NIKT z nas nie mial cloaka, a blob byl, ok 30 statkow kampilo brame, az zrobilismy znudzeni logoffa. Jezeli chodzi o to, ze kazdy gra jak lubi, to przeciez napisalem jasno - nikt nikomu nie zabroni latami robic misji w empire, ani wydobywac Velda, podobnie jak nikt nie zabroni mi konsekwentnie robic sobie z tego jaj :) Kazdy gra, jak lubi, i mam prawo sobie to oceniac, jak chce, podobnie jak ty masz prawo oceniac mnie, a ja mam prawo to olac ;) Jezeli chodzi o Twojego Curse, i narzekania, ze nikt sie na niego nie rzuca - moze powinienes czasem wyleciec z Provi, zobaczyc, jak wyglada kosmos na zewnatrz Waszej enklawy.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 27, 2009, 11:03:41 --- Jezeli chodzi o Twojego Curse, i narzekania, ze nikt sie na niego nie rzuca - moze powinienes czasem wyleciec z Provi, zobaczyc, jak wyglada kosmos na zewnatrz Waszej enklawy.
--- Koniec cytatu ---
Nie narzekanie, tylko taki przykład relacji pirat na moim terenie (rzekomo szukający równego a nawet sielniejszego przeciwnika) - antypirat.
Wylatuję, może nie za często, bo i grać za często nie mam czasu, ale wierz mi wylatuję, samotnie czy prowadząc gang... i wszędzie jest podobnie, nie spotkałem się z piratami rzucającymi się na liczebniejszego przeciwnika. A jak chciano mnie złapać to wystawiano o wiele więlsze siły, ale ja uważam to za jak najbardzoej naturalną rzecz i nie zarzucam blobowania i tchórzostwa.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 27, 2009, 11:03:41 ---Nie wiem, moze wtedy byles w innej flocie, a moze na jakims innym intelu - NIKT z nas nie mial cloaka, a blob byl, ok 30 statkow kampilo brame, az zrobilismy znudzeni logoffa.
--- Koniec cytatu ---
To dlaczego nie wrzasnęliście YARRRRRR!!! i nie rzuciliście się na liczebniejszego przeciwnika? Przeca liczy sie FUN ;)
Cytat: Colonel- zreszta najfajniejsze jest wbijanie sie w wieksze ekipy i Yarrr
Ty - Dokladnie Acha.......
CATfrcomCheshire:
Jest granica miedzy odwaga, a glupota... Gdybysmy mieli jakies szanse, to moze bysmy sie rzucili, ale Wasza strategia zniechecania piratow do odwiedzin jest taka, zeby zadnej szansy nie dac... A ja i tak bede do was wpadal :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej