Eve Online > Dyskusje ogólne

Exploity?

<< < (4/4)

Doom:
To wygląda na to że zostaje wam ustawić dyżury pilotów którzy bedą skakać między dwoma systemami tam i spowrotem tylko po to żeby sprawdzać czy nie ma różnic na lokalu ;)

Z ciekawości czy jest to technicznie możliwe:
Da sie ustawić frapsa żeby filmował dwa odpalone jednocześnie klienty? Jeśli tak to może odpalić na jednym kompie dwa chary i wio. Ewentualnie jeżeli frapsa tak se nie da, ale działa to w sposób filmowania wszystkiego co jest widoczne na ekranie odpalić na dużym monitorze dwa klienty w mniejszej rozdzielczości i odpalić okna oboka siebie...

myst1q:
raczej mi chodzilo o taka polapke, ze siedzisz jummy shipem (cnr?  ;) )z backupem na logon i localem otwartym.
zaatakuje ciebie, robisz movie a potem logon trap   >:D

ch0w:
fraps działa na zasadzie filmowania całego pulpitu albo aktywnego okna - jeśli masz duży monitor/2 monitory pracujące jednocześnie to jest to możliwe - problem w tym aby było cokolwiek widać

Skeer:
Z frapsem problem jest taki, że jest mocno pamięciożerny. Chyba że ustawisz jakieś gorszej jakości nagrywanie, ale to chyba nie o to chodzi.

Poza tym bardzo ciężko jest zbaicić PL - oni najwyraźniej wolą boty bić - być może dlatego, że właściciel bota nie poniesie alarmu, że coś jest nie tak. To trochę jak okradanie złodzieja.

Jak już mówiłem - CCP nie przyznaje się do tego, że coś jest nie tak. Na razie zachęcam ludzi do pisania petycji w sprawie lossów esoterii, może w końcu będzie jakaś masa krytyczna.

pticu:
nie da sie, fraps nagrywa tylko aktywne okno/ekran, mam 2 monitory, przerabialem to zeby ujecia walk robic z 2 kamer, ni chu chu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej