Eve Online > Dyskusje ogólne
Exploity?
Skeer:
--- Cytat: Voulture w Czerwiec 18, 2009, 23:25:00 ---Curse / Pilgrim > Falcon / Rook > rest.
Mysle, ze nie ma lepszego wyjscia, do lapania solo po 0.0 duet Arazu + Curse z cloakiem jest zabojczy, do low masz pilgrima do gankowania nubkow. Matarskie sa juz kompletnie bez sensu, gallente juz chyba masz.
No ale to tylko moja prywatna opinia. Co do duetow do solo, bierz przyklad z najlepszych: https://www.pandemic-legion.com/killboard/view_kill.php?id=197088 Monkey w Arazu + alt "lol internets". licza ravenow naprawde robi wrazenie. czasem lata na 3 konta ze scimitarem Awox z tego co mi wiadomo.
--- Koniec cytatu ---
The Monkey i Awox używają exploita.
Loc0:
--- Cytat: Skeer w Czerwiec 19, 2009, 11:34:19 ---The Monkey i Awox używają exploita.
--- Koniec cytatu ---
proof or stfu? ;D
Skeer:
Własnie w tym jest najgorsza rzecz, że nie mogę tego udowodnić. Latam czasem za tymi gangami i patrzę, jak łapią boty i ludzi na paskach, ssach, plexach i co ważniejsze - eskalacjach.
Za każdym razem 10 sekund od pojawienia się na localu kogoś mają. Nawet 2 cloakujące boty w 5 minut bez wychodzenia z systemu. To jest po prostu niemożliwe - nic im nie ucieka z botów, chociaż one mają instawarp na ss i od razu cloakują. Możesz mieć farta i złapać jednego, bo akurat dowarpowywał na pasek, na który Ty też lecisz, ale nie dwóch naraz w odstępie kilku minut. I dla nich nawet nie istnieje problem pasków 70 Au od bramy - widziałem wraki i tam.
A zresztą poczytajcie sobie sami komentarze na KB:
https://www.pandemic-legion.com/killboard/view_kill.php?id=196501
"kek
2009-06-17 - nolocal exploit makes you a hero, monkeysphere oh wait"
Co się zgadza z relacją klimy i la mara, którzy stracili statki NA ESKALACJI (przypominam - nieskanowalna, póki właściciel bmki nie wleci na nią). 10 sekund po wskoczeniu do systemu mieli banię na sobie. Link do kb
Parę dni później próbowali złapać Garona - nie widział ich na localu, ale na szczęście ktoś z naszego ally wskoczył do systemu i jemu local pokazał redsów.
Topic na Eve-o na ten temat
Aha. Petycje do CCP są odrzucane, bo "our logs shows nothing".
Gdy wysłałem listę pytań o to wszystko, to mi podziękowali za zainteresowanie w stylu "we hope you enjoy this game".
Ok, możecie to sobie odbierać jako bajdurzenie. Ale ja nie jestem jedyny, który czuje, że coś tu śmierdzi.
Gregorius:
Straszna nędza z takim explotem.. Fajnie, że jak zwykle w takich sytuacjach CCP reaguje bardzo "żywo".
:storm:
Skeer:
Poza tym sens mojego komentarza do voulturowego posta nie polegał na tym, żeby teraz oskarżać, bo jak sami widzicie, nie mam nic 100%-owego na poparcie moich słów poza tym co ludzie mi mówią i ja widzę. Po prostu chciałem wskazać na fakt, że podanie tego przykładu na duet curse/arazu nie jest miarodajne.
Bo te kille nie wynikają akurat z konfiguracji tego gangu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej