Śmietnisko > Off Topic
Koty vs. psy
Skeer:
A propos kur:
http://www.maxior.pl/film/129240/Malpa_kradnie_kurczaka
Morbius:
coś w tym jest bo moje psy - 2 i 1 roczne dziewczynki szarpią za włosie, jeżdżą i ciągną za ogon - a reakcją jest zintensyfikowane lizanie :)
Jednocześnie te same psy potrafiły mi powyciągać ze stawu 2 dzikie kaczki i podusić :'( musiałem zrobić ogrodzenie bo co roku kaczki przylatują na wiosnę.
Ciężko to zrozumieć bo o ile w stosunku do ludzi są aniołki to żadnemu bratu niższemu nie przepuszczą - o poturbowanych kotach nie wspomnę bo to już w 10 idzie (choć domowych kotów nie ruszają wogóle :uglystupid2:)
Loc0:
Powroce do "pozwolenia" na psy potencjalnie agresywnych ras.
Nie widze w tym nic zlego (szczerze mowiac to widze same plusy). Uwielbiam psy, ale ze wzgledu na bezpieczenstwo wlasciciela, jego otoczenia i samego zwierzaka powinno sie przechodzic psychotesty i psy powinny byc oddawane na specjalistyczne szkolenia.
Malo bylo przypadkow pogryzien (z roznym skutkiem) przez psy "on nigdy w zyciu nawet muchy nie zabil"?
Diabl0:
Oddam całą wypłatę jak jeden zje panu J. pół twarzy, a drugi temu drugiemu (zapomniałem jak się wabi ta druga kaczka)
A tak BTW wzorem pana Y: O mój BOŻE!!! GDZIE BYLI RODZICE W TYM CZASIE? Jak można tolerować w społeczeństwie Morbiusa - człowieka który nie przejmuje się tym, że mu bestia lata po stawach i morduje zwierzęta :P
NMSP
Gregorius:
--- Cytat: Loc0 w Czerwiec 18, 2009, 17:49:56 ---
Malo bylo przypadkow pogryzien (z roznym skutkiem) przez psy "on nigdy w zyciu nawet muchy nie zabil"?
--- Koniec cytatu ---
Generalnie to święta racja.
Mnie za młodu (jakieś 5 lat miałem :D) prawie palucha odgryzł.... pekińczyk :D
Edit:
ej, no nie schodzić na teamty polityki, czy też flejmu. Ja z panem Y już sobie wyjaśniliśmy ocb, więc po chu---stkę drążyć ?
Za to mojego kumpla siostrę w podstawówce załatwił doberman (tak, jak Loc0 pisze - łagodny i potulny) tak, że miała rozrajbowaną całą twarz ;( (chirurg ledwo to poskładał).
I popieram wszelkie takie testy. Imo powinno to być to obowiązkowe.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej