Śmietnisko > Off Topic

Koty vs. psy

<< < (11/33) > >>

Diabl0:

--- Cytat: Skeer w Czerwiec 16, 2009, 14:19:23 ---Erm.

Co jest nie tak z terrierami?  :P

Pyta posiadacz Westiego  :)

--- Koniec cytatu ---

Ledwo to to widać, a szczeka jakby największy na osiedlu był.

A tutaj dwie bestie:

Skipera niestety już nie ma, ale Milka z nawiązką go zastępuje robiąc rozróbę za dwoje. I pomyśleć że kiedyś to był takie małe i słodkie:

A co do polowań, to "brat" Skipperka (z tego samego miotu) u wujaszka na wsi kiedyś zaginął. Po 3 dniach się odnalazł... na podwórku z przywleczoną młodą sarną... Tylko o tym cii ;)

Teraz niestety warunki w bloku nie pozwalają mi na trzymanie amstafa, ale kiedyś w przyszłości bardzo chętnie kupię sobie takiego. Nie ma lepszych psów.

Skeer:

--- Cytat: Gregorius w Czerwiec 16, 2009, 14:55:35 ---wiem, dlatego ich nie lubię. Hałaśliwe, rzuca się na wszystko i zamiata podłogę :P

--- Koniec cytatu ---

Mój pies do dużych (ani średnich) nie nalezy, ale żadna z tych tez nie pasuje do niego  :)

--- Cytat: Diabl0 w Czerwiec 16, 2009, 20:02:59 ---Ledwo to to widać, a szczeka jakby największy na osiedlu był.

--- Koniec cytatu ---

Heh. To zalezy od osobowości psa, a nie rasy. Mój Eli jest spokojny, szczeka rzadko - praktycznie tylko w domu, jak wieczorem ktoś wchodzi (np ja z imprezki  ;) ).

Goomich:
http://graphjam.files.wordpress.com/2009/06/song-chart-memes-dogs-ego.jpg?w=504&h=480

Morbius:
Ja przez ponad 20 lat miałem tylko psy, 4 lata temu zdecydowałem się na kota i naprawdę warto :)Mój jest bardzo towarzyski - pół syjam więc może dlatego
chociaż znajomi mówią że Mirmur to bardziej pies z zachowania a tylko wygląda jak kot :coolsmiley:

Sirhan:

--- Cytat: Diabl0 w Czerwiec 16, 2009, 20:02:59 ---A co do polowań, to "brat" Skipperka (z tego samego miotu) u wujaszka na wsi kiedyś zaginął. Po 3 dniach się odnalazł... na podwórku z przywleczoną młodą sarną...
--- Koniec cytatu ---
Zastrzelić. Tylko jeszcze się zastanawiam czy samego psa, czy razem z właścicielem :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej