Śmietnisko > Off Topic

Koty vs. psy

<< < (10/33) > >>

KennethWolf:

--- Cytat: Gacul w Czerwiec 16, 2009, 16:02:34 ---O jak ja bym dał zdjecie mojego kota dachowca (Murzyn RIP  :() to byscie mnie posądzili o znecanie sie nad zwierzetami. Zarł wszystko od kociej ramy, resztek po obiedzie, slodycze itd. Zabijaka jakich malo  :D Nie mial jednego oka bo pies mu je rozwalil. Niemal łysina od oczu do czubka glowy. Po stracie oka oddalismy go do kastracji, ale skutek byl odwrotu od zamieronego. Kiedys przeszedl sasiad i chcial aby mu peniadze oddac za weterynarza bo widzial jak moj kot pierze sie z jego owczarkiem. Pies lazil po kojcu z bandarzem na nodze przez prawie tydzien  ;D Innym zdzielilem mu gazeta bo nalal w pokoju, skonczylo sie na plastrach na mojej szyi. Dużo o nim gadać. Nie wiem jak zdech ale kiedys wychodzilem z domu to widzialem go na koncu ulicy, odwrocil sie na chwile i odszedl  :'(

Kota już nigdy nie mam zamairu posiadać bo żaden mu niedorówna !

--- Koniec cytatu ---
ooo kot mojej babci jest taki, postrach dzielnicy 10kg mięśni, wszystko co żyje się go boi, wszystkie drzewa w okolicy mają ślady pazurów tak do wysokości 1,5m a jedna jabłonka ma tak pooraną korę jakby się do niej bobry dorwały.
Ale wiesz każdy kot ma swój charakter, jak moja perska kotka zmarla te też mówiłem że nie chce kota bo żaden jej nie dorówna ale teraz w domu mam dwa i też są niesamowite, nie są Tiffi(wiem głupie imie ale dostałem ją jak już była dorosła to się nie dało zmienić) ale każdy ma swój niepowtarzalny charakter :).

Gregorius:
uu.. wycięto mnie  :embarassed:

Spisek zwolenników kotów! Psy górą  O0

Aenyeweddien:
No ja mam pieska w domciu...

Takie maleństwo...

Poluje ze skutkami pozytywnymi (patrz urozmaica dietę) na osy i pszczoły szerszenie też próbuje...
A ostatnio przyniósł by się pochwalić (na działce) samodzielnie upolowaną nornicę

Wilk:
Heh, z kotów-zabijaków to znajomego kot z balkonu na parterze skakał na przechodzące ścieżką psy. Bez różnicy jaki to pies - na każdym potrafił zrobić rundkę honorową dookoła  bloku ;D

Terion:
E tam nornice i owady ... owczarek niemiecki kumpla ma przynajmniej 3 kociska na sumieniu  >:D To sie nazywa pozytywne psisko  ^^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej