Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
O COVEN słów pare
Straszny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
nie no - serio o to chodzi?
zaraz jeszcze ktos sie czepi ze matarskie statki złomami nazywamy
jpkm :2funny:
wiesz co to jest żart?
Tooten:
Jesteś świadom tego, że wczoraj został założony oddzielny temat we flamie? ::)
Loc0:
--- Cytat: Tooten w Czerwiec 10, 2009, 19:23:25 ---Loco: Tamten topic jest sprzed prawie roku. Dużo się od tamtego czasu zmieniło (prawie wszystko). Może załóż nowy :)
--- Koniec cytatu ---
No przeciez pisalem zeby tamten topic bupnac (ja mam odgorny zakaz ;p).
Wiem, ze na e-o masa osob postuje altami, ale bez przesady. Przeciez wypowiadaja sie tam rownierz zwykli gracze mainami. I tu nie chodzi o to czy jest to NAJ zrodlo informacji - to nie topic szpiegow o szpiegach i wypowiadali sie w nim ludzie z obu stron konfliktu.
Tooten:
--- Cytuj ---No przeciez pisalem zeby tamten topic bupnac (ja mam odgorny zakaz ;p).
--- Koniec cytatu ---
Raz, że też nie powinienem, dwa, że ten topic był dla ally "500 osób i więcej", teraz lista 500 osób i więcej wygląda całkiem inaczej :p
Dormio:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Czerwiec 10, 2009, 17:43:58 ---Większość "reszty eve" wie tyle o c0venie co pisze w naszym wiki albo i jeszcze mniej, jest dużo sojuszy na mapie które mają więcej od covenu a o których ja nie wiem nic kompletnie bo mają zero wpływu na to co się dzieje dookoła mnie w querious. Zgadzam się natomiast że mając więcej membersów, capsów, stacji i kasy niż kiedykolwiek przedtem, budując outposty raz na tydzień a także po kompletnym rozbiciu i przyparciu do muru odwiecznego wroga GS jest jedynie cieniem swojej dawnej chwały (Straciliśmy przecież wspaniałe eso!)
--- Koniec cytatu ---
Wyobraź sobie, że dla większości "reszty EVE" Wasze wiki jest co najwyżej tak samo znane jak wg Ciebie c0ven. Zwróć uwagę, że temat nie dotyczy i nie dotyczył tego, jak c0ven jest postrzegany, a jego HISTORII.
To, że o czymś Ty nie wiesz nie jest tu żadnym wyznacznikiem, wybacz mi za brutalne słowa, ale nie jesteś kimś wyjątkowym by decydować w tej kwestii. Możesz natomiast (i IMHO powinieneś) wyrażać WŁASNĄ opinię w temacie w którym zdecydowałeś się wypowiadać, więc pls powstrzymaj się na przyszłość od wyrażania opinii, które brzmią jakbyś się wypowiadał w imieniu "reszty EVE".
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Czerwiec 10, 2009, 17:43:58 ---Zgadzam się natomiast że mając więcej membersów, capsów, stacji i kasy niż kiedykolwiek przedtem, budując outposty raz na tydzień a także po kompletnym rozbiciu i przyparciu do muru odwiecznego wroga GS jest jedynie cieniem swojej dawnej chwały (Straciliśmy przecież wspaniałe eso!)
--- Koniec cytatu ---
Cieszę się, że zgadzamy się w kwestii tego, że o chwale czegoś nie decydują tylko:
- ilość membersów, capsów, stacji, kasy
- ilość wybudowanych outpostów na tydzień
Rozbicie i przyparcie - taaak to dobry argument, ale wciąż pozostaje kwestia w jaki sposób zostało to wykonane. To chyba tyle w kwestii chwały.
Co do tego czy moim zdaniem jesteś cieniem tego czy byliście = cóż, naprawdę nie wiem co sobie wyobrażasz o moim zdaniu, ba - nawet mnie to nie interesuje. Natomiast argumentacja jakiej użyłeś - zupełnie nietrafiona.
Zdania nie zmieniłem, a jak chcesz to próbuj dalej je zmienić. Mały hint - chwała, ilość membersów, kasy, etc. to nie wszystko.
PS
Wydaje mi się, że to OT - pozostawiam ocenie modów, czy może warto wydzielić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej