Eve Online > Dyskusje ogólne
Ceny PLEX-ów poszły w sufit
Auenarel:
Do tych powodów to bym dorzucił jeszcze te 100k graczy, których przybyło od początku roku :angel:
Doom:
Kont Aue, nie graczy a kont. Naprawdę taki z ciebie optymista ze uważasz że wszystko to to nowi gracze?
Rabbitofdoom:
Tym gorzej bo od groma ludzi oplaca alty z plexow. O wplywie grupki "pro" na forach dla ktorej robienie czegokolwiek solo znaczy ja i moje alty nie wspominajac.
Yakrum:
Wczoraj ktoś wykupił wszystkie plexy w Amarr i okolicach.
--- Cytat: Zawisza Solecki w Czerwiec 09, 2009, 12:36:20 ---Jak dla mnie spekulacyjnie ktoś skupuje Plexy żeby podbić ich cenę. Gwałtowny wzrost cen zaczął się ok. początku maja gdy nagle w kilku najpopularniejszych regionach ktoś wykupił wszystkie sell ordery. Dlatego ceny podskoczyły do prawie 400M. Dzisiejszy skok może być związany z wykupieniem dziś w nocy wszystkich sell orderów w Essence. Wczoraj wieczorem (jak w każdy inny dzień) była cała masa GTC a dziś rano nagle zero ofert. Nie wiem jak w innych regionach.
--- Koniec cytatu ---
Cudem się załapałem na ostatni plex po 400 w Derelik.
Ceny rosną około 20 milionów dziennie.
W kwestii altów to może mieć znaczenie , ale jak dla mnie ktoś podgrzewa sytuacji i gra na rynku na dużą skale . >:(
Też bym tak chciał . :(
SokoleOko:
Podziwiam ludzi, którzy płacą plexami za maina... ile czasu "tyra" się na 400kk w Eve, a ile czasu w realu zarabia się 15 euro. :coolsmiley:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej