Eve Online > Dyskusje ogólne

Ceny PLEX-ów poszły w sufit

<< < (5/15) > >>

Oxylan:
Ceny tecków są zawyżane przez osoby ktore je kupuja i sprzedaja secure systemem,oraz przez nadzianych desperatów ktorzy w ostaniej chwili  są gotowi zaplacic duze iski do 800m za 60d,nic na to nie poradzimy,jest o tym duzy wątek na forum eve o,ale nie pamietam gdzie.

Z innej storny jak by obliczyc ile mozna zarobic przez miesiac farmiąc w 0.0 dzien w dzien czy klepac misje czy kopiąc wychodzi ladna suma kilka b,co pozwala na kupienie 2-3gtc...Oczywiscie ludzie ktorzy malo graja,czy ludzie ktorych skile nie pozwalaja na zarabianie ogromnej kasy są w bardziej kryzysowej sytulacji.

litestep:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Czerwiec 09, 2009, 19:23:51 ---Juz bardziej isk sellerzy by mieli interes na manipulowaniu cenami plexow.

--- Koniec cytatu ---
Ale przecież im bardziej opłacalna jest legalna sprzedaż GTC tym gorzej dla isk selerów - 2.5 roku temu 90 d gtc =300kk isk, teraz 60d=700kk. W dodatku rosną koszty utrzymania kont, bo iskselerzy raczej nie bulą $ za konta.

SokoleOko:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Czerwiec 09, 2009, 19:23:51 ---Brak plexow oznacza zmniejszenie wielkosci player base bo ci ktorzy kupuja je za isk nie beda w stanie tego zrobic bo cena plexa bedzie za wysoka

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie: po przemyśleniu sprawy stwierdziłem, że mój alt umie już wszystko co potrzebuje, a koszt plexa dla niego równa się mniej więcej 11 statkom do PvP... czyli szkoda zawracania głowy, scalam konta i hej.

Sirhan:
A ja wam powiem, że to jest celowa robota hardcore pvperów którzy chcż zdyskredytować misjonarzy w pimped ravenach i wymusić na cccp wyrzucenie agentów l4 do low seka aby pimed stuff z tych ravenów częściej zmieniał właściciela.
 :uglystupid2:

Sammani:
Nie oszukujmy sie na drozszych tckach zyskuja tylko ichni sprzedawcy, a kazdy inny traci: ccp, reszta graczy, nawet isk sellerzy. No, ale to ich kasa nie poradzisz, chyba, ze ludzie naucza sie nie czekac do ostatniej chwili, a nie kupowac tcka po kazdej cenie "bo wlasnie skonczyla sie subskrypcja"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej