Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Zmiany w mechanice sovereigna - dyskusja

<< < (10/13) > >>

Ellaine:
POS Warfare jest super fajny i zabawny, podobnie jak górnictwo. Ogólnie, każda część gry przy której można czytać książki, pisać opowiadania i pracować, jest dobra.

Shaila Er:
Ja bym dorzuciła możliwość oglądania TV, grania w inne gry oraz malowania paznokci.

Diabl0:

--- Cytat: Shaila Er w Czerwiec 06, 2009, 13:32:21 ---Ja bym dorzuciła możliwość [...] malowania paznokci.

--- Koniec cytatu ---

Nie wydaje mi się aby w EVE znalazło się dużo osób malujących paznokcie ;)

Tooten:

--- Cytuj ---
hmm - czy Ty wypowiadasz sie w czyims imieniu? Ja tylko w swoim.

ale

zróbmy tu ankiete - "czy pos-war nie jest koszmarnie nudne i źle wymyslone przez CCP"
bedzie 90-10  albo i nawet 95-5 ze tak myślą gracze.
--- Koniec cytatu ---

Ja się wypowiadam w swoim. Piszę: "to nie znaczy, że reszta eve myśli to co ty". Jestem częścią tej "reszty eve", więc nawet gdyby wszyscy pozostali się z Tobą zgadzali, to nie możesz napisać "reszta eve się ze mną zgadza". Trochę wyobraźni.

Btw. pisząc "bedzie 90-10  albo i nawet 95-5 ze tak myślą gracze" sam odpowiadasz za sporo osób.

Ta ankieta nie jest złym pomysłem. Chętnie zobaczyłbym te 95% głosujących, że system posów jest zły.

A teraz trochę bardziej tematu: Czy ktoś jeszcze zauważył, że zawsze krzyczenie "posy są złe, utrudniają grę" wychodzi od strony, która nie jest w stanie sobie poradzić w pos warfare?

Wilk:

--- Cytat: Tooten w Czerwiec 06, 2009, 15:18:54 ---  A teraz trochę bardziej tematu: Czy ktoś jeszcze zauważył, że zawsze krzyczenie "posy są złe, utrudniają grę" wychodzi od strony, która nie jest w stanie sobie poradzić w pos warfare?

--- Koniec cytatu ---

Qft

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej