Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Zmiany w mechanice sovereigna - dyskusja

<< < (9/13) > >>

Ellaine:
Idealny system powinien promować trzymanie masy kerbirów na terenach trzymanych przez pvperów :) Tak żeby kerbiry utrzymywały pvperów z podatków, dawały się zabijać przez wrogie roamy, a przy tym żeby im się to wciąż opłacało. W ten sposób więcej ludzi siedzi w 0.0, jest więcej celów dla roamów i świat jest piękniejszy. Dlatego upierdliwe utrzymywanie infrastruktury to dobra mechanika :) Cel jest taki żeby pvperom nie chciało się tego robić i weszli w symbiozę.

Gacul:

--- Cytat: Scaryman w Czerwiec 06, 2009, 10:14:59 ---to jest dla mnie wielka porażka gry - jupfrachtowcy i stawiacze posów wygrali z klasycznym pvp. No cóż - póki co ciągle alternatywy i tak nie ma  :-\ - choć blackprophecy zapowiada sie bardzo ciekawie to ciągle jeszcze daleko do premiery.  Mam EVE i jak chce podobną gre to EVE albo EVE.... pozostaje liczyć na odrobinę rozsądku CCP.

--- Koniec cytatu ---
Ale też╚ przemysł wygrywa wojny. Więc to, że na wielkiej wojnie jak to zaznaczyłeś logistyka > pvp. Jesli chcesz doskonałego przykładu to popatrz na ruskich, hamerykanów i szfabów. Tłumaczyć myśle nie trzeba.

Straszny:

--- Cytat: Gacul w Czerwiec 06, 2009, 11:31:32 ---Ale też╚ przemysł wygrywa wojny. Więc to, że na wielkiej wojnie jak to zaznaczyłeś logistyka > pvp. Jesli chcesz doskonałego przykładu to popatrz na ruskich, hamerykanów i szfabów. Tłumaczyć myśle nie trzeba.

--- Koniec cytatu ---

tylko ze to jest gra a nie wojna, tutaj nikt nie ginie. Gra w której ma byc wesoło lub nudno. Gra bliższa pvp albo gra bliższa simcity. Teraz highendowa zabawa w wojne w EVE jest koszmarnie nudna.

Nawet mi sie nie chce kończyc maksowania dreada i msa jak miałem zamiar altami w tym roku.. po co? zeby wiecej jeszcze kiblować na posach? bueeeee   :-\   Między pvp skirmish a pvp "sov orientated" jest gigantyczna dziura w różnicy zabawy. I to jest wlasnie wielka porazka CCP.. nie ma płynnego przejscia i nie ma nawet odrobiny tego funu jaki w grze daje walka mniejszych flot.

nie ukrywam że bardzo czekam na jumpgate evolution i black prophecy (no i troszke na mortala).

Tooten:
To, że Ciebie nudzi pos warfare, nie znaczy, że to samo myśli cała reszta EVE.

Straszny:

--- Cytat: Tooten w Czerwiec 06, 2009, 13:01:37 ---To, że Ciebie nudzi pos warfare, nie znaczy, że to samo myśli cała reszta EVE.

--- Koniec cytatu ---

hmm - czy Ty wypowiadasz sie w czyims imieniu? Ja tylko w swoim.

ale

zróbmy tu ankiete - "czy pos-war nie jest koszmarnie nudne i źle wymyslone przez CCP"
bedzie 90-10  albo i nawet 95-5 ze tak myślą gracze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej