Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Górnictwo II
Dux:
No arkonor i bistot jak pamiętam. A kernit w HS. Nie mniej jednak, jeśli brac pod uwagę dochód z tego zajecia, to i tak jest ono dla tych, co kopanie, albo bardzo lubią, albo też całą resztą tak już się znudzili, że chcą sobie w ten właśnie sposób niejako odsapnąć :P
Yuras:
Da się na samym górnictwie wyżyć? :D Tj. zarobić odpowiednie pieniądze na Plexa?
naye666:
Da sie. Nawet w high secu. Ale wyskiluj produkcjw chociaz t1 shipow na perfect. Bedzie z pewnoscia szybciej.
Platfusek:
--- Cytat: Yuras w Wrzesień 04, 2010, 16:40:29 ---Da się na samym górnictwie wyżyć? :D Tj. zarobić odpowiednie pieniądze na Plexa?
--- Koniec cytatu ---
Można w hi sec zarobić pod warunkiem że masz Hulka z t2 minerami, ale nawet wtedy (niestety) podobno bardziej opłacalne jest robienie misji (zwłaszcza Ravenem). Ogólnie to sam jestem górnikiem ale chyba mogłem iść w stronę misji, bo tutaj (misje w hi sec) podobno 25 milionów na godzinę można wyciągnąć (vs moje może 10 też w hi sec).
SokoleOko:
--- Cytat: naye666 w Wrzesień 04, 2010, 17:44:17 --- Ale wyskiluj produkcjw chociaz t1 shipow na perfect. Bedzie z pewnoscia szybciej.
--- Koniec cytatu ---
Jaaasne... shipy T1 sprzedawane są poniżej wartości minsów, z których zostały zrobione, więc bardziej opłaca się sprzedać minsy niż robić z nich shipa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej