Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Górnictwo II

<< < (24/34) > >>

Doom:
Tia zwłaszcza w trybie ninja miningu... Sposób kopania DO orki podałem jako alternatywę narażania się na canfliping, lub ewentualne problemy wozenia urobku

Platfusek:
Najlepiej kopać w parę osób gdzie jedna wozi ore industrialem, a później każdej dać tyle samo isk

Dux:
Ekm. Znalazłem chwilke czasu i przy pomocy stronki co podał SokoleOko podliczyłem opłacalność kopania skałek przy uwzględnieniu cen z Heimatar. No i wyszło to co mi z puchy - omber jest do ... ten tego ... nie opłaca się :P
Jak ktoś chciałby opylać urobek w Rens czy okolicy to omber okazuje się najmniej opłacalna skałka ze wszystkich dostepnych w systemach high secowych.

Tak więc nie ma sie co przejmować tymi kurczącymi się z dnia na dzień kamieniami na paskach tego surowca. Lepiej wziąść się za plagio lub scordite. Albo jeszcze lepiej wyskoczyć do Amarów i kernit pokopać, jezeli juz ktoś chce kopać koniecznie :)

Azbuga:
i pamiętajcie że jakoś zaraz się hulkageddon zaczyna i kopanie stanie się mało opłacalne na parę dni :)

Luisa:

--- Cytat: Dux w Lipiec 07, 2010, 09:16:10 ---Ekm. Znalazłem chwilke czasu i przy pomocy stronki co podał SokoleOko podliczyłem opłacalność kopania skałek przy uwzględnieniu cen z Heimatar. No i wyszło to co mi z puchy - omber jest do ... ten tego ... nie opłaca się :P
Jak ktoś chciałby opylać urobek w Rens czy okolicy to omber okazuje się najmniej opłacalna skałka ze wszystkich dostepnych w systemach high secowych.

Tak więc nie ma sie co przejmować tymi kurczącymi się z dnia na dzień kamieniami na paskach tego surowca. Lepiej wziąść się za plagio lub scordite. Albo jeszcze lepiej wyskoczyć do Amarów i kernit pokopać, jezeli juz ktoś chce kopać koniecznie :)

--- Koniec cytatu ---
A co w tej chwili jest najbardziej opłacalne ze wszystkich skałek ? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej