Eve Online > Events & Competitions
Baz'ooka V - komiks+text
MightyBaz:
steampunk - tekst jest w przebudowie :0
zapraszam do wrzucania nowych tekstów, miesiąc się kończy :'(
Jededdiah Brown:
mmm za mało by coś powiedzieć pisz dalej... ;). Jak nigdy przeczytałem do końca. Mało!
Aenyeweddien:
--- Cytat: Mighty Baz w Październik 23, 2009, 14:43:42 ---ok, ale moze na pw?
--- Koniec cytatu ---
Nie ma sprawy...
Z góry przypominam że nie jestem fachowcem w tej dziedzinie ale bardzo lubię czytać - więc interpunkcji na pewno nie dotknę ;)
Inną sprawą jest to że w przypadku Jonasza wsiąkłam po prostu czytając nie widziałam żadnych zgrzytów, błędów, niedociągnięć; tutaj niestety te co wymieniłam zaraz na początku mi się pokazały - co oznacza że fabuła przynajmniej dla mnie nie była tak wciągająca :(
A teraz Baz od mojego posta wrzuć do archiwum ;)
Mooneye:
Fantazje to Ty chłopie masz i fabuła faktycznie ciekawa. Warsztatu czepiać się zamierzam, bo sam w tym jestem niczym "cienkopis". Czekam w każdym razie na ciąg dalszy. O0
P.S. A co do Jonasza, pracujesz coś jeszcze na kontynuacja ?
MightyBaz:
Jonasz sobie leży...nie z powodu braku pomysłów.
Zaś te ostatnie napisałem dwa dni temu, nie leżakowało. Nie można w tej chwili mówić o sensownej autokorekcie, szczególnie że jest to "rozbiegówka" - dlatego liczę na ew. uwagi: klimat, czy nie za gęsto z opisami, i najważniejsze, czy jest interesujące jako wstęp do większej całości? Tak na oko, wydaje się, że opisy przytłaczają...ale chciałem stworzyć oryginalny świat, gdzie czytelnik może sobie wszystko wyobrazić bez większego wysiłku.
Aenyeweddien: uwagi uwzględnione, dzięki
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej