Eve Online > Events & Competitions

Baz'ooka V - komiks+text

<< < (21/28) > >>

Aenyeweddien:
No juz dawno proponowalam osobny dzial na Bazooke...

Np w zeszlym miesiacu przegapilam opowiadania Mando i zobaczylam je dopiero przy glosowaniu :(

MightyBaz:

--- Cytat: Xarthias w Październik 19, 2009, 08:23:54 ---Na mnie nie licz, kompletny brak czasu... Praca, studia, druga praca...
Aaa, i prośba - kolejne Bazooki miesięczne pakuj w nowe wątki - łatwiej będzie to śledzić i na to trafić. Np. Bazooka - Listopad, Bazooka - Grudzień, itp.

--- Koniec cytatu ---

tak własnie jest wklejane, ten watek jest ogolny - spamy, pomysły, opinie, felietony, eseje, madrzenie się i td  :knuppel2:

Mooneye:
Ja na razie odkładam pióro i pasuje. No chyba, że mnie jaka wena za żopę złapie i czas będzie sprzyjający, to może coś wrzucę.

Doom:

--- Cytat: Aenyeweddien w Październik 19, 2009, 08:41:15 ---No juz dawno proponowalam osobny dzial na Bazooke...

Np w zeszlym miesiacu przegapilam opowiadania Mando i zobaczylam je dopiero przy glosowaniu :(

--- Koniec cytatu ---
Bo tylko tam było :2funny:
Nie wiem czy coś napiszę w tym miechu, a z tego co mam raczej nic mi nie podchodzi na taki konkursik

Gregorius:
* Gregorius czeka :P
Odezwie się, jak opadnie pył bitewny i wreszcie wybiorę swoją ścieżkę życia (czyt. nie w tym miechu :D)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej