Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
2009-05-11 TRI is back and killing MS's
Straszny:
no to akurat sie okaże na dniach, TRI zapowiedziało ze i tak dopnie swojego, a do tego potrzebna jest kolejna flota dreadów. Ciekawe czy ją wystawią i czy NC wystawi znowu bloba zdolnego pokonać TRI. Także powodzenia O0
Tooten:
Dzięki, na pewno się przyda O0, chociaż niestety wątpię żeby i Razor ruszył teraz na północ. :(
LoveKebab:
--- Cytat: Terion w Maj 18, 2009, 13:53:27 ---Kiedy wpadniecie znow wymordowac kapcie NC ? Mi naprawde smutno, ze sie nie zalapalem na ta zabawe ;f Musze podreperowac swoj kb :'(
--- Koniec cytatu ---
nie wiem jak wnikliwie czytales killboarda ale chyba nie udalo ci sie wychwycic ze spadaly glownie capsy mostly useless i irun
wiec conajwyzej wpadnniemy wymordowac wasze capsy i przejac wasze moony bo sie nawet bronic nie potraficie bez NC (nie jestescie NC choc nie wiem jakbys sie prezyl)
LoveKebab:
--- Cytat: Tooten w Maj 18, 2009, 15:33:37 --- A pierwsze Tri nie rozwiązało się z powodu jakiejś wewnętrznej dramy, która sięgnęła szczytu gdy Tri zestrzeliło matkę Iluminatów gdy ci byli ciągle w sojuszu?
--- Koniec cytatu ---
taa... mitani nas rozwiazal...
illuminati nie bylo w TRI juz, strzelali w nas przed stacja(bedac blue) to elliott zmienil passa do posa w ktorym MS siedzial i go wybumpowalo
--- Cytat: Tooten w Maj 18, 2009, 15:33:37 --- Nie chodzi o gigantomanię. Nie uważam, że blobowanie przeciwnika to recepta na wszystko (no dobra, to recepta na wygraną, ale nie na zabawę). Naprawdę szanuję umiejętności Tri, ale ich ego wystarczyłoby, żeby obdzielić wszystkie pozostałe sojusze na mapie. Wczoraj dostali wciry, dzisiaj próbują to przekuć w heroiczne zwycięstwo, wmawiając, że ich piracki sojusz ma większe możliwości produkcyjne i kapitałowe, niż 3 gigantyczne sojusze.
--- Koniec cytatu ---
my dostalismy w dupe od bloba na gorze, pozostalosci z bloba dostalo w dupe od 2giego bloba na dole mapy, mi to pasuje - ja capsa nie stracilem
--- Cytat: Tooten w Maj 18, 2009, 15:33:37 --- Tri to jedna liga z np. Krautbreakami czy CoW, a jednak próbują bawić się znowu w wojny terytorialne.
--- Koniec cytatu ---
szkoda ze nic nie wiem o tym ze chcemy zdobyc teren... ale co ja tam wiem, nawet rol w corpie nie mam ;(
Tooten:
--- Cytuj ---my dostalismy w dupe od bloba na gorze, pozostalosci z bloba dostalo w dupe od 2giego bloba na dole mapy, mi to pasuje
--- Koniec cytatu ---
Rozwiń trochę jeśli możesz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej