Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

2009-05-11 TRI is back and killing MS's

<< < (21/43) > >>

Fedajkin:

--- Cytat: LoveKebab w Maj 18, 2009, 19:33:56 ---nie wiem jak wnikliwie czytales killboarda ale chyba nie udalo ci sie wychwycic ze spadaly glownie capsy mostly useless i irun
--- Koniec cytatu ---
No aleśmy tych capsów stracili... całe 12? Nie wiem czy powinienem to napisać, ale chust - najwyżej dostane zrypke za zdradzanie danych strategicznych ... 12 nowych capsów jest w tej chwili fitowane, a połowa ich ceny to loot z pola walki.

ninja edit: Morsus Mihi straciło 17 capitali... Moustly Harmless - 10 capitali... taaaak rzeczywiście, my pomioty czarta straciliśmy najwięcej...

--- Cytat: LoveKebab w Maj 18, 2009, 19:33:56 ---wiec conajwyzej wpadnniemy wymordowac wasze capsy i przejac wasze moony bo sie nawet bronic nie potraficie bez NC (nie jestescie NC choc nie wiem jakbys sie prezyl)
--- Koniec cytatu ---
Obiecujesz czy straszysz... bo nie wiem czy śmiać się czy płakać...  O0

Tooten:

--- Cytuj ---Morsus Mihi straciło 17 capitali...
--- Koniec cytatu ---

Tak na marginesie, jak długo trwa wymiana capsa w MM ten tylko się dowie, kto sprawdzi kb...

http://kb.morsus-mihi.org/?a=kill_detail&kll_id=212847

http://kb.morsus-mihi.org/?a=kill_detail&kll_id=212807

Możemy założyć, że siedzi już w nowym? :)

LoveKebab:

--- Cytat: Laira w Maj 18, 2009, 20:21:19 ---No aleśmy tych capsów stracili... całe 12? Nie wiem czy powinienem to napisać, ale chust - najwyżej dostane zrypke za zdradzanie danych strategicznych ... 12 nowych capsów jest w tej chwili fitowane, a połowa ich ceny to loot z pola walki.

--- Koniec cytatu ---
a ile wystawiliscie ? cale 20 ?
mostly useless stracilo kolejne 10 - przypomnij mi kto zazwyczaj atakuje 2-6 z ironem bo zapomnialem ... oh wait ...

--- Cytat: Laira w Maj 18, 2009, 20:21:19 ---Obiecujesz czy straszysz... bo nie wiem czy śmiać się czy płakać...  O0

--- Koniec cytatu ---
ahahah - ostanim razem jak probowaliscie sami atakowac 2-6 to cos wam nie wyszlo i daliscie dyle
napisalem juz wczesniej ze jestescie zalosni bez cyca NC i nadal sie tego trzymam a ty mnie w tym utwierdzasz

--- Cytat: Tooten w Maj 18, 2009, 20:05:46 ---Rozwiń trochę jeśli możesz.

--- Koniec cytatu ---
goonsy mialy w nocy 200 osob w gangu, GBC pojechalo im chyba po 30 moonach (nie jestem pewien czy nie wiecej), slabo goonsom poszlo jak 2ga polowa bloba na polnocy lol

gosti:

--- Cytat: LoveKebab w Maj 18, 2009, 20:57:59 ---napisalem juz wczesniej ze jestescie zalosni bez cyca NC i nadal sie tego trzymam a ty mnie w tym utwierdzasz

--- Koniec cytatu ---

Nie, nie. My po prostu gramy gorzej w gre komputerowa.
Zalosny w swoim placzu i lamencie jestes Ty, wraz ze swoimi pipkami z Tripla.

Fedajkin:
Kebab (nie chce mi się pisać całego nicka) - 15 maja... próba ataku na posa... smack na loacalu przez TRI, że hej...
- 16 maja... nasza zabawa w rozwalanie wam gunów na posie, pojawiacie się flotą hacow, trochę wam trzepiemy ogony... chyba głupio wam było, bo jakoś nikt na localu się nie odezwał... a miałem taką ochotę zacytować tekst DHB Wildcat z dnia wcześniejszego
DHB WildCat > omg fight us
DHB WildCat > why wont you fight?
 DHB WildCat > what are you so afraid of?

Co do reszty twojej wypowiedzi nie będę zdania ujawniał, gdyż sam mam mieszane uczucia co do ostatnich występków IRON, ale jakoś kurcze nie mam ochoty zmieniać samemu ally/corpa, bez kumpli z którymi aktualnie latam w B0MB.

Z ostatniej chwili... postawiony pos w 2-6 w RF. Flota Tri wskoczyła i wyskoczyła... aktualnie stawiamy 4 pos tri w rf.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej