Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
2009-05-11 TRI is back and killing MS's
Terion:
Tak jakos 2 strony temu zastanawialem sie czyim petem jest tri >:D No to juz teraz wszyscy dokaldnei wiedza :2funny:
elyta pr0 ally :D
Voulture:
W momencie w ktorym znapowany ze soba jest caly poludniowy zachod KIA), zachod (Goonsi), polnocy zachod (PL), polnoc (TCF, MM, IRON), polnocny wschod (RZR, MH), wschod (XX, SOLAR), poludniowy wschod (RA) to gdzie wg Ciebie sojusz, ktory chce wywalczyc sobie wlasne 0.0, powinien szukac wsparcia, chocby capitalowego, jak wlasnie nie na poludniu? Jak wy mozecie komukolwiek zarzucac konformizm to ja juz naprawde nie wiem.
PS. Dzieki Skwiercpur, ide po kawe :D
Trefnis:
ok mam dosc i dam sie wciagnac
przepraszam ale co sie zmienilo od tri mk1 latajacego z nc po cap kille przez tri latajacego z bobem po cap kille do tri latajacego z rol po cap kille ?
nie znam zadnych planow (nie zebym powinien znac) odnosnie przejmowania stacji, lapania terenu i tak dalej, nic sie nie zmienilo chyba, tymczasowy nap zeby zabic capsle
w czym ten problem
a tak poza tym terion osmieszajac tri swoim sarkazmem tylko kopiesz pod soba dolek
bo w kazdej chyba walce w miare rownych sil lub z niewielka przewaga ktorejs strony
dostajecie lanie od nas, wiec co to o was swiadczy jesli tri nie sa jednak wcale dobrzy ?
Terion:
offtop :
ja nie cierpie na syndrom "wanna be pr0", gram dla zabawy, nie zeby komus/sobie cos udowodnic. W zwiazku z czym jak dostane po dupie, rzuce ogolnopolska Ku*** i gram dalej. Nigdzie nie pisze ze jestem ja (moj corp/ally/blok) best of the best. Nie pisze ze samotnie cos rozwale po czym pojawiam sie w coraz bardziej rosnacym i zmieniajacym sie towarzystwie. Nie mam problemu przyznac sie do przegrania walki (jakby to byla 1 przegrana ..., co starcilem poza statkiem wartym iles isk ? Prosta zasada - zawsze licz sie z tym, ze poniesiesz straty, a w zwiazku z powyzszym nie lataj czyms na strate czego nie mzoesz sobie pozwolic.) Po raz kolejny pod moim adresem sa twksty typu : "a tak poza tym terion osmieszajac tri swoim sarkazmem tylko kopiesz pod soba dolek
bo w kazdej chyba walce w miare rownych sil lub z niewielka przewaga ktorejs strony
dostajecie lanie od nas, wiec co to o was swiadczy jesli tri nie sa jednak wcale dobrzy ?"
Co ma piernik do wiatraka, no i po raz enty - co mnie to obchodzi ?
ninja edit:
ta rozmowa przypomina stary kawal :
- co powiecie o biedzie i burdelu w rosyjskiej gospodarce ?
- a u was bija murzynow ....
Goomich:
Z niecierpliwością oczekuję na raport ze starcia pomiędzy Razor Supercapital Suicide Squad, a Nync's Suicide Hotdropping Revelation. :purge:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej