Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

2009-05-11 TRI is back and killing MS's

<< < (29/43) > >>

LoveKebab:

--- Cytat: Tooten w Maj 27, 2009, 21:47:16 ---Lol a czy ja narzekam? Więcej celi = win  :2funny: Tylko nazywam was hipokrytami. Jeszcze tydzień temu blob był uber zły, zero funu etc., dzisiaj jest wam niezbędny do zwycięstwa... Czyli co, jednak MH i IRON to nie taka zupa w proszku?  ::)

--- Koniec cytatu ---
ty masz klapki na oczach czy co ? tydzien temu to morsusy przylecialy i byl blob 700 vs nasze 260 wiec czego sie spodziewasz, oczywiscie ze staramy sie wlasnego bloba zrobic

MH i IRON to jednak "zupa w proszku" cokolwiek by to nie znaczylo,

byla mowa o cap killach i ze ruski przylatuja to i my sie dolaczylismy, po cap kille wszyscy by polecieli ;o
swoja droga ciekawi mnie czy morsusy w ogole pomoga MH - przeciez walka nie toczy sie o cenne moony nc haha

Ramsfeld:

--- Cytat: Tooten w Maj 27, 2009, 21:47:16 --- Więcej celi = win  :2funny:

--- Koniec cytatu ---

Właśnie widać jaki win  ;D
http://triumvirate-alliance.com/?a=kill_related&kll_id=3380508

Prawda jest taka ze nie da się walczyć w proporcjach 1/3 (lub więcej) i wygrywać . EVE jest obecnie tak skonstruowane ze nawet tak dobry allians jak Tri nie jest w stanie podbić i utrzymać terenu bez odpowiedniej liczby blue za plecami.

Tooten:
Tyle, że Tri podobno nie bije się o teren, tylko dla zabawy... ::) A wtopione dredy już zostały zreplacowane...

Kombat:
WTOPIONE DREDY ZOSTAŁY JUŻ ZREPLACOWANE

LoveKebab:

--- Cytat: Tooten w Maj 27, 2009, 23:54:41 ---Tyle, że Tri podobno nie bije się o teren, tylko dla zabawy... ::) A wtopione dredy już zostały zreplacowane...

--- Koniec cytatu ---
a co ma zabijanie dreadow mh/iron do naszego "nie bicia sie o teren tylko dla zabawy" - mamy nie atakowac jak oni strzelaja posa i bronia swoich stacji czy co ?

uwierz mi - jakbysmy sie bili o stacje to juz dawno strzelalibysmy sie o stacje w pb albo outer ring ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej