Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Kultura języka
eliza_eli:
--- Cytat: korpusz w Maj 06, 2009, 22:30:37 ---me drunk i szczerze mówiąc mam ochotę popluć ci w twarz za głupotę i biadolenie bezsensu ale ja tu tylko obserwer jestem
--- Koniec cytatu ---
To naprawdę przemiłe ;D
Colonel:
a ja mam taka mala propozycje...i to calkiem serio...
zeby kazdy user mial przy sobie cos takiego jak atrybuty...
w ich sklad powinno wchodzic:
- poziom ortografii
- podatnosc na flame
- doswiadczenie w grze
tylko tyle teraz mi sie nasuwa...
bo opcja pokazujaca ile kto postow napisal mowi mi tylko tyle ( jesli jestem nowy na forum ) ze mistq wie lepiej od wielu innych co jest tankiem a co nie...
z podatnosci na flejma wiadomo z kim mozna pogadac a kto cie zaraz bedzie mial ochote zjechac...
z poziomu ortografii bedzie wiadomo ze nie warto z kims gadac bo bedzie plul w twarz...
...ja chetnie poprosze najnizszy poziom, jesli idzie o ortografie...
--- Cytat: korpusz w Maj 06, 2009, 22:30:37 ---
me drunk i szczerze mówiąc mam ochotę popluć ci w twarz za głupotę i biadolenie bezsensu ale ja tu tylko obserwer jestem
--- Koniec cytatu ---
a to nie jest przypadkiem wycieczka osobista?
chyba regulamin mowi cos w tym temacie...
mysle ze zamiast zajmowac sie pierdolami w stylu ....bo kowalski "opÓł mnje swojim buółendem"
powinniscie sie raczej zajac tym zeby bez przeszkod mozna bylo dodac API...
zeby forum dzialalo dobrze, zeby nie bylo historyjek ze forum wzywa do zalogowania kiedy chce dodac API podczas gdy jest sie zalogowanym i powstaje bledne kolo...
Macie tu Panowie monopol na polskie forum Eve...
pilnujecie tu porzadku - wporzo...
ale nie przesadzajcie, bo traca przesadnym zamordyzmem...
korpusz:
Colonel moze i osobista ale jest ona lekkich obyczajow skrotem tego co napisalem wczesniej.
Co do
--- Cytuj ---- poziom ortografii
- podatnosc na flame
- doswiadczenie w grze
--- Koniec cytatu ---
Wiem o co Ci chodzi ale czy az tak trudno poszperac w modach forum SMF i znalezc chociazby cos takiego jak przyznawanie "PIWA" za dobra odpowiedz/pomoc i zaproponowac nam zainstalowanie tego ? Bylo by prostsze dla nas i sam bys pewnie ze 100 piw dostal na dziendobry od hastry za lekkie ulatwienie mu pracy. Osobiscie widzialem takie rozwiazania na wilu forach i fajnie to sie sprawdza, ale jest jedno ale jest duze prawdopodobienstwo, ze koniec koncow bedzie to wygladalo jak orginalnie istniejaca karma na forum ktora jest wylaczona poniewaz ludzie odwalali idiotyzmy.
kavar_:
--- Cytuj ---Dopóki nikt nikogo nie obraża,błędy ortograficzne nie powinny mieć żadnego znaczenia.
--- Koniec cytatu ---
W takim razie, od jutra zaczne tu pisac, w jezyku niemieckim.
W koncu to nikogo nie obraza i nie powinno miec zadnego znaczenia.
Forum, na ktorym nie dba sie o ortografie, jest malo czytelne.Co za tym idzie, miedzy innymi, gorzej spelnia swoja funkcje.
Jezeli nie uzywasz firefoxa i masz konkretne problemy z ortografia, zawsze mozesz wrzucic tekst w worda i sprawdzic, jak to wyglada.
--- Cytuj ---Bez sensu dyskusja...
--- Koniec cytatu ---
Prawda.Nie wnikam nawet, kto zaczal bic piane :laugh:
Colonel:
--- Cytat: kavar_ w Maj 06, 2009, 23:38:00 ---W takim razie, od jutra zaczne tu pisac, w jezyku niemieckim.
W koncu to nikogo nie obraza i nie powinno miec zadnego znaczenia.
Forum, na ktorym nie dba sie o ortografie, jest malo czytelne.Co za tym idzie, miedzy innymi, gorzej spelnia swoja funkcje.
--- Koniec cytatu ---
i odpowiedz.....
--- Cytat: Xarthias w Maj 06, 2009, 11:54:30 ---
Kolejną sprawą jest używanie języka angielskiego (a także dowolnego innego języka obcego) w postach. Mimo, że większość użytkowników zna ten język, to jednak jesteśmy na polskim forum i należy używać tu języka polskiego (nie dotyczy to cytatów ze źródeł obcojęzycznych oraz terminologii z gry - nie popadajmy w paranoję ;) ).
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej