Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Kultura języka
Hastrabull:
pisanie czegos do kogos na forum to to samo co rozmawianie z kims w 4 oczy. Czy jesli ktos bedzie ci plul w twarz mowiac do Ciebie to takze nie zwrocisz na to uwagi?
Poza tym nie kazdy uzywa firefoxa, kazdy ma obowiazek patrzyc, co pisze. To oznaka szacunku wobec twojego rozmowcy.
eliza_eli:
--- Cytuj ---Dopóki nikt nikogo nie obraża,błędy ortograficzne nie powinny mieć żadnego znaczenia.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---pisanie czegos do kogos na forum to to samo co rozmawianie z kims w 4 oczy. Czy jesli ktos bedzie ci plul w twarz mowiac do Ciebie to takze nie zwrocisz na to uwagi?
--- Koniec cytatu ---
Co ma piernik do wiatraka?
Chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi albo niezbyt uważnie ją przeczytałeś...
Skeer:
--- Cytat: ELINEKE w Maj 06, 2009, 21:46:23 ---Po pierwsze nie każdy używa Firefoxa,a po drugie to tylko forum.Nie musi być "śliczne".Dopóki nikt nikogo nie obraża,błędy ortograficzne nie powinny mieć żadnego znaczenia.
--- Koniec cytatu ---
Błędy ortograficzne/gramatyczne (oraz pisanie po polsku bez polskiej czcionki) obrażają moje poczucie estetyki.
eliza_eli:
--- Cytat: Skeer w Maj 06, 2009, 22:06:39 ---... (oraz pisanie po polsku bez polskiej czcionki)...
--- Koniec cytatu ---
Przyjrzyj się postowi Hastrabulla.Nie obraża Twojego 'poczucia estetyki'??
Bez sensu dyskusja... ::)
korpusz:
ELINEKE nie zabraniamy Ci pisać na forum rzeczy niewygodnych dla nas tylko nie stosownych i zabronionych przez prawo bo to by była cenzura, prosimy użytkowników aby pisali w miarę możliwości według zasad pisowni nie ważne co piszą. To co jest zabronione w wypowiedziach masz wpisane w regulaminie i po zatym możesz wyrażać każde swoje zdanie tylko nie w stylu piszę co chce i jak chce oraz mam was głęboko w ...
me drunk i szczerze mówiąc mam ochotę popluć ci w twarz za głupotę i biadolenie bezsensu ale ja tu tylko obserwer jestem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej