Eve Online > Wsparcie techniczne
MSI WIND
Ganiles:
Obecnie odpalam EVE na laptopie 1.73 centrino, 1GB ram, GeForce Go 6200.
Jesli chodzi o wymagania to mam wrazenie ze nieco dopracowali wydajnosc, dziala nieco lepiej niz dzialalo :D (wszystko na low, efekty jeszcze wlaczone - na misje wystarcza, na PVP jeszcze nie testowane).
Doom:
Ja gram w eve na lapie. Furory nie robi standard to jakieś 25fps, przy sporej części efektów (działka, wybuchy itp) aktywnych, ale mogę a tym grać. Leciałem już na PvP i raczej lagi mnie nie prześladowały (ale jeszcze stary klient premium to był)
Mój lap to: link procek Athlon, 2 gb ramu
Laga na stacji i bramach możesz mieć powodowany tym że w rejonach w których się pojawiasz ze świeżą postacią panuje spory ruch, a Jita toto nie jest więc nie ma jakichś kolosalnych priorytetów w przydziale mocy serwera ;)
ivnz:
O super super wrzucę kasę na lokatę i się uzbiera fajna sumka to sobie pozwolę. Czekam na kolejne propozycję.
Gregorius:
Kup peceta :P
Cenowo chyba najrozsądniej (o ile masz jakąś stałą miejscówkę)
Anyway - jak chcesz przyoszczędzić i kupić większego lapa, to szukaj tych średnich półek - Acer / MSI. Modeli będzie tyle, ilu użyszkodników tego sprzętu, więc raczej konkretnej odpowiedzi nie dostaniesz..
Skeer:
Acera nie polecam, same złe doświadczenia z 3 lapkami, jakie miałem okazje używać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej