Eve Online > Wsparcie techniczne
MSI WIND
Xarthias:
--- Cytat: Skeer w Marzec 15, 2009, 12:10:31 ---Acera nie polecam, same złe doświadczenia z 3 lapkami, jakie miałem okazje używać.
--- Koniec cytatu ---
A ja wręcz przeciwnie. Mam już drugi, mam palmtopa i nie miałem z nimi problemów. Jedynie w palmtopie wypaliło się kilka pikseli, ale bez problemu wymienili (na gwarancji) cały ekranik - mimo, że serwis w Czechach, naprawa trwała tylko 7 dni (od momentu wysłania sprzętu do momentu jego odebrania przeze mnie). :)
Gregorius:
z lapkami jest różnie... jednemu się posypie, drugi będzie chwalić...
Ja np. mam takie fatum, że każda elektronika, jaką dostanę - sypie mi się totalnei (od suszarki przez myszkę aż po telefon) .. taki pech :diabeł:
Z tymi średniopółkowymi lapkami jest tak, że nie ma co oczekiwać gwiazdki z nieba. Zaoszczędzą albo na baterii, albo na wykonaniu etc.
Jak ktoś lubi jeszcze przyoszczędzać, to może kupić mediona, który podziała 4 miesiące :P
Reasumując - jeśli chcesz dobrego lapka, który nie stopi ci nóg/nie wybuchnie bateria/wytrzyma bateria/będzie miała ładną matrycę - to lepiej nie oszczędzać, tylko uzbierać hajsik. To nie będą rękawiczki, tylko komputer na dłuższy czas.... (mądrości by Papuga ::))
ivnz:
Nie wiem czemu ale nigdzie nie mówiłem że chcę oszczędzać :). Z drugiej strony kewoata 10tyś za lapa to rzeczywiście lekkie przegięcie. Chcę po prostu coś co pociągnie na najwyższych spokojnie EVE.
Aenyeweddien:
Ja właśnie gram na Acerku i nie mam żadnych zastrzeżeń... Po Jita latałam spokojnie (przed patchem - ale to chyba niewielka różnica bo miałam i tak klienta Premium)
ivnz:
Można wiedzieć na jakim acerku? Jaki FPS?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej