Eve Online > Wsparcie techniczne
MSI WIND
SokoleOko:
Sugerowałbym darować sobie Acery - raz że to sprzęt z niskiej półki (niżej stoją tylko składaki typu "California Acces"), dwa że jak coś strzeli, to serwis jest w... Brnie (Republika Czeska).
Xarthias:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 23, 2009, 02:07:38 ---Sugerowałbym darować sobie Acery - raz że to sprzęt z niskiej półki (niżej stoją tylko składaki typu "California Acces"), dwa że jak coś strzeli, to serwis jest w... Brnie (Republika Czeska).
--- Koniec cytatu ---
Tak, ale na gwarancji opłacają kuriera d2d, a same naprawy są błyskawiczne.
Może i sprzęt z niskiej półki, ale ja tam nigdy nie miałem powodów do narzekania, a trochę ich sprzętu miałem.
Aenyeweddien:
--- Cytat: ivnz w Marzec 17, 2009, 07:03:19 ---Można wiedzieć na jakim acerku? Jaki FPS?
--- Koniec cytatu ---
Acer Aspirev5920G (procesor intel core 2 duo T7300, karta 1280 MB Nvidia GeForce 8600m GT turoboCache).
Co do FPS to niestety ja nie techniczna więc nie potrafię powiedzieć :(
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 23, 2009, 02:07:38 ---Sugerowałbym darować sobie Acery - raz że to sprzęt z niskiej półki (niżej stoją tylko składaki typu "California Acces"), dwa że jak coś strzeli, to serwis jest w... Brnie (Republika Czeska).
--- Koniec cytatu ---
Sokole Oko można powiedzieć że mój laptopik jest testowany w dość specyficznych warunkach gdyż przebywam większość roku w Afryce (a tutaj pomijając oczywiście warunki pogodowe to warunki techniczne np sieci elektrycznej trzymają najmniejszych standardów). A przez rok i trzy miesiące (tyle minęło od zakupu) nie mam z nim żadnych problemów i jestem bardzo zadowolona z wyboru)
LoveKebab:
jak sie wie co robic to EVE mozna odpalic na wszystkich kompach wspomagajac sie emulatorem karty GForce 4 (NV40) ktora posiada obsluge pixel shader 2.0 a to jest dokladnie to na czym nam zalezy ^^, tyle ze wydajnosc bedzie porazala
Nawigacja
Idź do wersji pełnej