Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Dyskusja] Delve War II
Straszny:
chyba kompletnie ale to kompletnie nic nie zrozumiałeś z tego co ci (i to grzecznie jakoś) probowałem wytłumaczyć
no coż....
w sumie tego sie można było spodziewać. (jeszcze jaki kompleks wyższości ze char troche dłuzej gra... no rewelka). Very seriuos biznes z tego internetu...
Totalizator:
BWAHAHAHAHAHAHAHAHA ;D
Vic Brunner:
znaczy sie piloci tytkow to najlepsi pvp-erzy w grze.. bo maja wyje... kill ratio :]]
"rzadziles" gdy scary zaczynal? slabo sie Brucie reklamujesz zatem...skoro scary w duzo krotszym czasie w umiejetnosciach pvp daleko Cie wyprzedzil... niektorzy maja talent.. innym zostaje siermiezne rzemioslo... i maskowanie swoich niedostatków tekstami typu "gram 4fun", "nie leczę kompleksów wielkością swojego epeeena" (jak się go nie ma to ciężko się chwalić...)... itd...
Rogoo:
--- Cytat: Hastrabull w Luty 19, 2009, 16:35:38 ---Masz prawo, jesli zrobisz to + dorzucisz jakas zawartosc merytoryczna. Jesli tylko chcesz sie przerzucac kto ma racje, wynocha do offtopa.
Apropo, scarego, primo - czesc jego postu jest merytoryczna i wnoszaca cos do tematu, primo2 posty scarego tez wycialem, wiec nie zadne bu-fu.org, tylko trzymaj poziom!
--- Koniec cytatu ---
Czyli uwaga "Goonswarm oraz Pandemic Legion nie naleza do Northern Coalition" jest niemerytoryczna ?
--- Cytuj ---=edit=
Nastepnym razem, jak zaczniesz mnie posadzac o faworyzowanie jednej ze stron, to wpierw spojrz na swoje posty! EOT.
--- Koniec cytatu ---
Nie jestem modem wiec nie mam najmniejszego obowiazku bycia obiektywnym :) W przeciwienstwie do Ciebie.
--- Cytat: Hastrabull w Wrzesień 01, 2008, 11:30:13 ---fail cascady nie trzeba wywolywac, bo to juz sie dzieje (poczytajcie logi).
Albi, co do zajmowania terenu, to chyba nie bedzie wielkim problemem, jesli ci zdradze, ze GBC koniec koncow nie zostawi zadnego pilota/korpu alliance'u na polnocy. to sie po prostu nie oplaca.
--- Koniec cytatu ---
horax:
to ja Was pogodze
zarowno bruce jak i straszny reprezenyuja odmienne style gry. nie wiem o co chodzi vicowi. strzaszny lubi solowac raterow w low/null natomiast bruce woli latac rifterem na blob opy goonswarmu. Oba podejscia sa ok, co kto lubi.
Ja osobiscie uwazam je za smieszne i z dupy. inni powiedza ze latanie w malych gangach tez jest z dupy, inni ze produkcja w empire, handel czy exploracja etc... wazne jest zeby kazdy sie bawil jak mu sie podoba.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej