Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Dyskusja] Delve War II
Straszny:
tak technicznie - kto ci powiedział ze lubie lać ratterow? to najnudniejsza czesc roamowania sobie solo. Takie mam tryb zycia (rodzina, dzieci, praca w nienormowanych godzinach) ze nie moge latac z chłopakami tak czesto jak bym chciał. Najchetniej to sie bije z małymi gangami pvp hostów, jesli mam choc cień szansy na wygranie takiej. To lubie najbardziej i roamy w bufu (w tym korporacja pasuje mi idealnie). Jesli ktoś ma ochote na pojedynek miedzy shipami to nigdy jeszcze takowego nie odmowilem jesli nie jest to samobójstwo (typu Curse/Vaga).
aha - i niecierpie low ;)
Vic Brunner:
Aeon - w blobach w większości "błyszczysz" umiejetnościami typu: align-warp-shoot at primary - koniec finezji... w tłumie luda łatwo zamaskować swoje braki (wiem coś o tym ;) )
zupełnie to inaczej wygląda gdy latasz solo ;]
horax:
jasne ze tak, nie ma watpliwosci. ale dlaczego produkcja w empire wcsow ma byc gorsza od zabicia shirke na pasku ;)
EVE dlatego jest tak popularne, ze daje mozliwosci zabawy w roznych aspektach, jak wolisz latac blobem - idz do goonsow, wolisz napierdalac w malych gangach rob to razem z bufu.
Wiec klotnie pt. jestes gorszym graczem bo masz slabe ratio na kb jest nie na miejscu ;)
Vic Brunner:
Aeon - nie wnikam czy ktoś jest gorszym czy lepszym graczem, tylko gorszym czy lepszym pvp-erem :]
horax:
--- Cytat: Vic Brunner w Luty 19, 2009, 23:20:34 ---Aeon - nie wnikam czy ktoś jest gorszym czy lepszym graczem, tylko gorszym czy lepszym pvp-erem :]
--- Koniec cytatu ---
a to zwracam honor :-\
teraz tu wpadnie hastra lub inny zgred i oczysci offtop z offtopa :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej