Eve Online > Gank Night PL

Gank Night - Polish version

<< < (54/64) > >>

Okropniak:

--- Cytat: Doom w Luty 26, 2010, 13:27:07 ---Czy tylko mi się wydaje że wtedy event straci coś ze swojego charakteru? :(

--- Koniec cytatu ---
Wiesz - szczerze mówiąc mało obchodzi mnie charakter eventu jeśli lecąc na niego od razu mam przechlapane na wejściu bo Ty radośnie brykasz deską z perma mwd i 50km zasiegu a ja gine z racji braku tegoż na samym początku (przy próbie wejścia w optimal).
Większość młodych do których jest kierowany temat nie ma skili lub skile są porównywalne do moich - ja byłem, fajnie się ruszało, ale rozczarowałem się przy pierwszej bitwie właśnie z tegoż powodu.
Namawianie do skilowania t2 gunów tylko w tym celu mija się z celem - trochę już w EVE jestem a dalej mi żal każdego dnia na skilowanie czegoś co będzie mi potrzebne raz na miesiąc. Ale Vexorkiem.. może bym i się bryknał - albo Execurorem - dla funu - mojego, bo wybacz, ale twój fun i poczucie straty "charakteru" eventu jakoś mnie nie rusza :D

Doom:
To sie zdiwisz. Na mainie (a to nim latam na gn) nie mam opanowanej obsługi ani jednego t2 działa, a mimo wszystko jakoś daję radę, i usiłuję dotrzymywać kroku charom starszym i lepiej oskilowanym odemnie

Okropniak:
No to skoro akurat to sprawia Ci przyjemność - to czemu odmawiasz tego innym?
Mnie desko-latanie mierzi, może zraziłem się tak po pierwszym wylocie - nie wiem -  w każdym razie nie lubię i tyle.
Przelecenie się Vexorem byłoby już ok, Celestisem - no w sumie czemu nie.
Ale jak pomyślałem o Execu i jego śmiesznych reperkach to zacząłem od razu się zastanawiać czy mam jakiegoś gdzieś w low... jakoś bym się wytargał ze swojego null i poleciał - dla czystego funu.
Zresztą - co zdecydujecie to będzie - ja tam widzę po wynikach głosowania że jak będą deski to poleci może 30% tego co poleciałoby na cruzach ;p

silvia:

--- Cytat: Okropniak w Luty 26, 2010, 13:34:17 ---Wiesz - szczerze mówiąc mało obchodzi mnie charakter eventu jeśli lecąc na niego od razu mam przechlapane na wejściu bo Ty radośnie brykasz deską z perma mwd i 50km zasiegu a ja gine z racji braku tegoż na samym początku (przy próbie wejścia w optimal).
Większość młodych do których jest kierowany temat nie ma skili lub skile są porównywalne do moich - ja byłem, fajnie się ruszało, ale rozczarowałem się przy pierwszej bitwie właśnie z tegoż powodu.
Namawianie do skilowania t2 gunów tylko w tym celu mija się z celem - trochę już w EVE jestem a dalej mi żal każdego dnia na skilowanie czegoś co będzie mi potrzebne raz na miesiąc. Ale Vexorkiem.. może bym i się bryknał - albo Execurorem - dla funu - mojego, bo wybacz, ale twój fun i poczucie straty "charakteru" eventu jakoś mnie nie rusza :D

--- Koniec cytatu ---

rok jestes i dzialek t2 nie masz?  :2funny:

Doom:
nie rozumiemy się:
- deski fajnie
- bc też fajnie
- t1 logistyki - tu wszyscy uczestnicy jednogłośnie zgodzili się że to była pomyłka
- crusy t1 może być ale to w sumie i tak sie ograniczyło do dwóch kategori (t1 hac, t1 recony)
- lecimy w czym kto chce - FAIL eventu, FAIL gangu - nie wiadomo kto w czym sie stawi, ruzne parametry różne wasciości jak to podzielić na squady i ewentualnie wingi, jaką taktyke wziąć itp wtf?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej