Eve Online > Gank Night PL
Gank Night - Polish version
Okropniak:
Ok - chyba łapie... chodzi ci o zarządzanie bardziej niż o to co będzie w środku floty - zarządzanie czystym dps jest w miarę proste - lista primary i do przodu. Zarządzanie ewar niestety już takie proste nie jest bo zamiast ogarnąć 2 góra 3 targety z listy trzeba jechać po całości, rozdzielać jammy itp... - racja :/
Szkoda że mnie nie było na tych logistykach t1, chciałbym mimo wszystko spróbować, może ode mnie się dadzą chłopaki namówić :|
Doom:
Nie, nie chodzi mi o zarządzanie, chodzi mi o charakter floty. Mimo wszystko statki poszczególnych ras różnią się między sobą tylko do pewnego stopnia w swoich klasach więc jak masz wymaganie dps + fast lock + punkt wiesz co ładować itp, i ma to jakiś charakter :/
Jasniej Ci tego nie wyjaśnię
Na edycji logistycznej była rzeźnia:
Wpadliśmy na większą siłę ognia, chociaż dowody sugerują że goście spodziewali sie desek to i tak nas zmietli, bufory były za małe żeby dotrwać do zarzucenia reperek, czas namieżania zbyt długi, brak zgrania i jeszcze parę podobnych problemów do ego problemy z fitowaniem i koszt który w stosunku do edycji wcześniejszych był już spory
Gregorius:
Zbliża się już prawie "pół roku" :D
Ekhm!!!
Colonel:
tym razem chcialbym zwrotu wstecz, do najbardziej udanego GN w deskach
mysle ze mozna by to sprecyzowac i zrobic "TRASHER NIGHT"
kto nie ma, niech skiluje...
skili nie zbyt wiele a i tak przydadza sie na przyszlosc... jesli ktos zainteresuje sie blizej PVP
co do terminu, mysle ze koniec czerwca bedzie ok
postaram sie sprecyzowac to w ciagu kilku dni ^^
GN w trasherach >:D
Doom:
Ble, albo skilować artki t2 na mainie, albo na GN polecieć altem w takim wypadku...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej