Eve Online > Gank Night PL
Gank Night - Polish version
Auenarel:
ja tam jestem za 'riplejem' pierwszej 'deskapady' :P
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Luty 26, 2010, 12:03:04 ---- jamy dampy w rakiety i primary na nie
Albo jamm, albo damp - obu na jednym celu nie ma sensu :)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Doom w Luty 26, 2010, 12:03:04 ---I gdzie ty masz kurde drony w sensownej liczbie na t1 dps cruzach?
--- Koniec cytatu ---
Rupieć wystawia 5 Warriorów, Omen 3. 10 cruiserów z dmg to 30-50 dronek, do tego Celestisy swoją piątkę dorzucą. Przy takiej chmarze każda frytka spadnie w moment.
Crux:
--- Cytat: Gregorius w Luty 26, 2010, 00:06:25 ---Byłem na 2x cruzy (te logistyczne i zwykłe).
--- Koniec cytatu ---
Na pewno? :coolsmiley: ... w topicu o GN4 napisałeś:
--- Cytat: Gregorius ---:'( :'( :'(
a mnie nie było
:'( :'( :'(
śliczne kille!! Wielkie Gratki !
--- Koniec cytatu ---
Jesli chodzi o cruzy ewar exclusive to jednak nie polecałbym tego osobom nieobytym z pew-pew, lepiej w takim wypadku polecieć damage dealerem. Chodzi o to, że pilot takiego cruza sam musi wybrać sobie cel i go jammować/dampować....whatever bez czekania na rozkaz FC. Na primary idzie cały ogień, a zakłócanie na jego towarzyszy.
Podoba mi się propozycja Cola, a mianowicie przylatujcie czym możecie, chociaż capsów chyba nie miał na mysli :D
Okropniak:
--- Cytat: Crux w Luty 26, 2010, 13:09:41 ---Podoba mi się propozycja Cola, a mianowicie przylatujcie czym możecie, chociaż capsów chyba nie miał na mysli :D
--- Koniec cytatu ---
No właśnie o to to mi chodzi :),
nie ma co zmuszać ludków do desek jak skili nie ma, latać tym kto co lubi...
a właśnie ktoś tam powiedział coś co mnie zastanowiło przez chwile - a może parę osób by się zgadało (Jak Col pozwoli znaczy) i zebrało we 3 execurory czy inne T1 logistyki? :)
Ja wiem że to papierowe - ale w kilka... 3x perma remotki na 40km drogą nie chodzi :)
Nie wiem - tak mnie jakoś pomysł urzekł :) - bo skoro fun flota T1 to niech już będzie pełną gębą! :D
Doom:
--- Cytuj ---Podoba mi się propozycja Cola, a mianowicie przylatujcie czym możecie, chociaż capsów chyba nie miał na mysli
--- Koniec cytatu ---
Czy tylko mi się wydaje że wtedy event straci coś ze swojego charakteru? :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej