Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Przemysł

<< < (12/25) > >>

DaBlades:

--- Cytat: DragLord w Marzec 10, 2009, 22:12:11 ---Od początku 2008roku do września/pażdziernika regularnie kupowałem BPC t2 i materiał na markecie i produkowałem z tego statki (95% to były hace/recony) i całkiem nieźle na tym wychodziłem (ale dopiero jak produkowałem około 40 statków tygodniowo).

Obecnie jedna osoba od nas się tak bawi i jakoś na tym wychodzi  :coolsmiley:

--- Koniec cytatu ---

Podobnie jak Drag (czysty zysk z 1 haca to było jakieś 10-20M zależy od cen). Choć z powodu braków dobrych BPC zająłem się również inwencją. Ogólnie jak ma się szczęście to się bardzo dobrze wychodzi na inwencji (mój rekord to 7/10 3run -3ME -3PE) ale jak się tego szczęścia nie ma to można utopić sporo kasy nie mając nic w zamian.
Czy się opłaca sprzedaż BPC... na marudera udało mi się za drugą próbą (koszt próby to chyba było jakieś 25M) i sprzedałem za 125M także się opłaca. Ale pewnie można by więcej zarobić produkując jeszcze shipa i sprzedając gotowy produkt.
Ogólnie polecam excela i liczenie ile zarobisz przy obecnych warunkach (cenach).

killav:
No więc witajcie.

Mam pewien problem dotyczący produkowania rzeczy za pomocą blueprintów. Wykonuje aktualnie misję, w której muszę wytworzyć Basic Robotics. Więc wykopałem surowiec, zrafinowałem go, wyskillowałem industrial i "zmanufakturowałem" blueprinta - lecz do mojego cargo holda, ani do itemsów na stacji nie wskoczyła owa rzecz - i co teraz?

Pozdrawiam.

Doom:
Musisz wyjąć tą produkcję
czyli odpalić panel produkcji i tam powinna być opcja typu finish job czy jakoś tak
A tak na marginesie w dziale TNQ masz cały temat o blueprintach itp, jakbyś miał wątpliwości popatrz najpierw tam, chyba niewiele aspektów związanych z produkcją z bpo i bpc jeszcze nie było tam poruszonych

Yakrum:
W zakładce indrustry przycisk get job.

Ach nie zdażyłem

killav:
Dzięki, dzięki - misja skończona. :)

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej