Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - PvP, czyli problemy z innymi graczami

<< < (27/38) > >>

ThakRa:
Dzięki SokoleOko. O taką odpowiedź mi chodziło, bo ta poprzednia była trochę bez sensu.

Doom:

--- Cytuj ---Co do wyboru celu - albo najbliższy, albo najgroźniejszy, ale jak dokładnie to działa - nie wiem. Korzystałem może raz.
--- Koniec cytatu ---
Najbliższy, przy czym celem dla tych rakiet są również drony, wiec ja nie wiem jak ktoś kto wie jak to działa może uwazać ze załadowanie fof da mu jakieś szansy obrony przed jamującym przeciwnikiem

naye666:
O czym Wy gadacie? Wielokrotnie podczas misji z gangiem co prawda kilka lat temu bylo zabfonione uzywanie fofá bo atakuje i wroga i kumpli friend or foe tzn niezaleznie czy przyjaciel czy wrog.... No chyba ze sie cos zmienlo ale ja swoich shipow do testow zuzywac nie bede.. Jak dla mniw robisz to na wlasna odpowiedzialnosc..

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: naye666 w Lipiec 04, 2010, 08:31:09 ---O czym Wy gadacie? Wielokrotnie podczas misji z gangiem co prawda kilka lat temu bylo zabfonione uzywanie fofá bo atakuje i wroga i kumpli friend or foe tzn niezaleznie czy przyjaciel czy wrog.... No chyba ze sie cos zmienlo ale ja swoich shipow do testow zuzywac nie bede.. Jak dla mniw robisz to na wlasna odpowiedzialnosc..

--- Koniec cytatu ---

Przetlumaczy ktos?

Doom:
Wydaje się kolega twierdzi iż pociski fof są znacznie bardziej zje**** niż większość nas uważa bo generalnie lecą w dowolny obiekt najbliżej statku, nieważne czy agro jest czy nie ma, czy jest to członek gangu czy wraży npc.

Cokolwiek myślę o tych pociskach aż tak gówniane one nie są. One tylko:
- mają gówniany damage (około 2/3 pocisku t1 przy skilu fof na 5, nie pamiętam jak z ich właściwościami lotnymi)
- walą w najbliższy cel
- kolejna salwa niekoniecznie idzie w ten sam cel
- żeby tego użyć przeciw jamerowi w pvp, jamer musi być jedynym agrującym celem, lub najbliższym w przypadku w którym celów z agro jest więcej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej