Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - PvP, czyli problemy z innymi graczami

<< < (25/38) > >>

Kombat:

--- Cytat: Calix w Czerwiec 29, 2010, 13:05:02 ---Khem khem... niedługo (2 dni) kończy mi się minmatar cruisers level 5, jestem także dumnym posiadaczem medium autocannon spec na 4 i supportu na 4/5. Szukam jakiś mądrych/cwanych rodaków którzy podpowiedzą na czym polega siłą Broadsworda z czym to się je (taktyka użycia) i na czym polega jego siła w małych gangach i dużych flotach. Z góry wielkie dzieki za każdą użyteczną informację

--- Koniec cytatu ---
Generalnie nie polecam Ci latania HDictą bez skilla Heavy Interdictors na 5. Bardziej użyteczny będziesz w zwykłym dictorze :) No ale minni cruz na 5 otwiera Ci drogę do innego b. fajnego stateczku....  8)

Goomich:

--- Cytat: Calix w Czerwiec 29, 2010, 13:05:02 ---Khem khem... niedługo (2 dni) kończy mi się minmatar cruisers level 5, jestem także dumnym posiadaczem medium autocannon spec na 4 i supportu na 4/5. Szukam jakiś mądrych/cwanych rodaków którzy podpowiedzą na czym polega siłą Broadsworda

--- Koniec cytatu ---

Siła broadsworda polega na tym, że ma shield tanka i najlepszy zestaw resów na nim, przez co jak cię złapie, to strasznie ciężko zatłuc gada.

--- Cytat: Calix w Czerwiec 29, 2010, 13:05:02 --- z czym to się je
--- Koniec cytatu ---

Polecam Barrage, rocznik 2010 lub 2009.

--- Cytat: Calix w Czerwiec 29, 2010, 13:05:02 --- (taktyka użycia) i na czym polega jego siła w małych gangach i dużych flotach. Z góry wielkie dzieki za każdą użyteczną informację

--- Koniec cytatu ---

Taktyka użycia: ładujesz dwa infini pointy, działak, mwd, tank. Lecisz z gangiem albo flotą, stawiasz bańkę, albo łapiesz na infinipointa i drzesz się do mikrofonu: "MAM GO, TRZYMAM KOSMITĘ, NAPIE...LAĆ Z KARABINKÓW!!!!!".

Calix:

--- Cytat: Mona X w Czerwiec 29, 2010, 13:20:46 ---Taktyka użycia: ładujesz dwa infini pointy, działak, mwd, tank. Lecisz z gangiem albo flotą, stawiasz bańkę, albo łapiesz na infinipointa i drzesz się do mikrofonu: "MAM GO, TRZYMAM KOSMITĘ, NAPIE...LAĆ Z KARABINKÓW!!!!!".

--- Koniec cytatu ---
Ta i dostaje odpowiedź "What...?"
Pytałem poważnie. Czy fakt że generuję bańkę wokół mojego statku oznacza że mam się wmieszać w formację przeciwnika i liczyć na tank + logistyki żeby przetrwać? Mam wrażenie że to przypomina bojowe zapalanie cyno ("Cyno up... Do swidania rodina") może faktycznie zaHACzę się na Vagabondzie i Muninie...

Doom:

--- Cytuj ---Pytałem poważnie. Czy fakt że generuję bańkę wokół mojego statku oznacza że mam się wmieszać w formację przeciwnika i liczyć na tank + logistyki żeby przetrwać?
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie to. Jak będziesz w centrum ich formacji to przytrzymasz największą liczbę bandytów

Kombat:

--- Cytat: Calix w Czerwiec 29, 2010, 13:29:43 ---Ta i dostaje odpowiedź "What...?"
Pytałem poważnie. Czy fakt że generuję bańkę wokół mojego statku oznacza że mam się wmieszać w formację przeciwnika i liczyć na tank + logistyki żeby przetrwać? Mam wrażenie że to przypomina bojowe zapalanie cyno ("Cyno up... Do swidania rodina") może faktycznie zaHACzę się na Vagabondzie i Muninie...

--- Koniec cytatu ---
Jak masz włączoną bańke to nie możesz liczyć na logistyki...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej