Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - PvP, czyli problemy z innymi graczami
Sammani:
Musisz tez miec gravithon physics na 1 i propulsion jamming na 5, zobacz sobie ile do tego potrwa. Cos mi mowi, ze z kolejne 20 dni jak nic.
Zreszta dyktor moze nieuwaznie zabic cala wlasna flote wiec potrzeba troche ogrania wlasnie w interceptorach, a wczesniej fregatach.
Gabriel:
--- Cytat: Sammani w Luty 13, 2010, 13:39:01 ---Musisz tez miec gravithon physics na 1 i propulsion jamming na 5, zobacz sobie ile do tego potrwa. Cos mi mowi, ze z kolejne 20 dni jak nic.
--- Koniec cytatu ---
30 dokladnie :)
podalem czas do zwyklej dykty - 25 dni, do heavy - 55
Sammani:
to jets modul na dykte. Do stawiania baniek. Bez niego to tylko niecolepszy destroyer.
A heavy to jeszcze cruiser rasowy na 5 (jak fregata na 5 dla zwyklej dykty)
Goomich:
--- Cytat: Sammani w Luty 13, 2010, 14:27:22 ---to jets modul na dykte. Do stawiania baniek. Bez niego to tylko niecolepszy destroyer.
--- Koniec cytatu ---
Bez amunicji, która wymaga Astrometrics na 3 też. :)
Doom:
Zasady agro. Do tej pory wedle mojej wiedzy demolowanie czyjegoś wraku puszki skutkowało nalotem Concordu o ile właścicielem nie był war target. Tymczasem wczoraj kadet UA miał taką jazdę że po nieudanej próbie kasacji złodzieja (złodziej nawiał i standardowo próbował wrócić w czymś wredniejszym) musiał kitować w stacji około 2h ponieważ stale mu się odnawiało agro. Złodziej czekający pod stacją na kadeta stwierdził w rozmowie z nim że podtrzymywał agro kasując wrak za każdym razem kiedy timer się kończył, jak wraki odparowały "biedak" musiał zacząć mordować npc żeby mieć wraki do niszczenia.
Ktoś wie czy jest to możliwe w świetle mechaniki? Wraki na misjach flagowane są jako należące do korpa nie do konkretnego gracza, złodziej po ataku poszkodowanego może walczyć tylko z nim nie z całym jego korpem więc w teorii ich niszczenie (nie salvagowanie) to nielegalne agro za które jest pałowanie od gliniarzy...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej